TechAddikt Szoftver Játék November 5-én érkezik PC-re a Red Dead Redemption 2!

November 5-én érkezik PC-re a Red Dead Redemption 2!

Elérkezett végre, amire vártunk már jó ideje: a Red Dead Redemption 2 megjelenik PC platformra is, méghozzá pontosan 1 hónap múlva, azaz 2019. november 5-én!

Akik csak azért vettek volna konzolt, hogy játszhassanak végre az RDR2-vel, fellélegezhetnek: PC-n lesz az igazi, a konzolok meg ugyebár olyanok, amilyenek. Mivel szerkesztőségünk is a PC-re esküszik, ezért tűkön ülve várjuk, hogy végre megérkezzen példányunk.

A Rockstar tegnap jelentette be a hírt. Ráadásul ha pre-orderben tesszük magunkévá a játékot, speciális bónuszt is kapunk content formájában. Ehhez mindössze annyit kell tenni, hogy a Rockstar Games launcheren keresztül tesszük meg az előrendelést.

A Red Dead Redemption 2 PC verziója jelentős grafikai újításokat, technikai újdonságokat hordoz majd. Ráadásként vadonatúj Bounty Hunting küldetéseket is kapunk, rengeteg eddig nem látott plusz dologgal megspékelve.

A Red Dead Online is tartogat majd rengeteg meglepetést a PC-s gamereknek, egyedi jutalmakkal felturbózott Bounty Huntinggal, de a többi irányvonal (például kereskedelem) is jelentős változásokat nyújt majd.

A Red Dead Redemption 2 PC verziójának előrendelésével viszont érdemes sietni, mivel a Rockstar Games akciója október 9-től október 22-ig tart mindössze.