TechAddikt Fotó Panasonic Panasonic LUMIX PRO szolgáltatás: a regisztráció elindult

Panasonic LUMIX PRO szolgáltatás: a regisztráció elindult

A 2018-as Photokina szakvásáron történő indulását követően a Panasonic bejelentette, hogy az Egyesült Királyságban, Franciaországban, Németországban, Olaszországban és Spanyolországban megkezdődött a regisztráció a professzionális fényképezőgép-felhasználók számára kialakított LUMIX PRO csomagra.

A LUMIX PRO kreatív szakmabeliek számára nyújt széles körű támogatást és szervizhálózatot. A Panasonic felismerte, hogy a fotósoknak és operatőröknek nem csupán termékekre van szükségük a mindennapi munkájuk során, ezért ez a program szolgáltatásokkal, szervizkedvezményekkel és folyamatos globális támogatással hivatott biztosítani, hogy semmi ne akadályozhassa a profik munkáját.

Innentől fogva a LUMIX G és S sorozat európai tulajdonosai 2019. március 31-ig ingyen regisztrálhatják termékeiket és részesülhetnek egy éven keresztül a LUMIX PRO program kedvezményeiből.

Teljes körű szervizszolgáltatás személyre szabott támogatással

A LUMIX PRO-t a felhasználók igényeinek megfelelően alakították ki, hogy valamennyi tudásszinten biztos hátteret adjon a fotósok és operatőrök támogatásához. A tagság további kedvezményeket is biztosít a fontosabb fotós partnermárkáknál.
Számos belföldi és globális karbantartási és szervizszolgáltatás áll rendelkezésre, beleértve a kiegészítő karbantartó szolgáltatásokat, mint például a képérzékelő, a képkereső vagy a váz tisztítását, illetve az objektívkalibrálást.

A tagok számára rövidebb és garantált javítási időt biztosít a program, illetve a javítási idő meghosszabbodása esetén a tagok cserekészüléket vehetnek igénybe. A szolgáltatási és szervizcsomag egy többszintes program, amelyet úgy alakítottak ki, hogy képes legyen kiszolgálni az egyéni fotósok igényeit.

A sokat utazó fotósok a szervizszolgáltatást nyújtó országokban igénybe vehetik a tagsági szintjüknek megfelelő szolgáltatásokat, hogy semmi ne akadályozhassa a munkájukat. A Panasonic folyamatosan további országokra terjeszti ki a LUMIX PRO szolgáltatásokat. A tervek szerint Ausztriában és Írországban 2019 tavaszától lesz elérhető, és az év folyamán még több ország csatlakozik. Így egy valóban globális szintű program támogatja majd a fotósokat bárhol és bármikor legyen is arra szükség.

A LUMIX PRO programról még többet tudhat meg a www.lumix-pro.com oldalon, ahol regisztrálhat is.