TechAddikt Hírek Partnerségi megállapodást kötött a Razer és az SK Gaming

Partnerségi megállapodást kötött a Razer és az SK Gaming

MEGOSZTÁS

A Razer, a világ vezető, gamereknek szánt lifestyle márkája, valamint az SK Gaming, a világ egyik legelismertebb kompetitív gamer brandje új stratégiai partnerséget jelentettek be.

Mindkét márkának úttörő szerepe volt az esportokban, a versenyszerű játék általuk biztosított folyamatos támogatása pedig segített a professzionális, kompetitív ökoszisztéma, valamint a mára több millió dolláros iparág alakításában.

A Razer és az SK Gaming új együttműködésüket egy exkluzív audio-szponzorációval avatták fel. A Razer a jövőben az SK Gaming csapattagjait a legújabb, professzionális audio-termékekkel fogja ellátni. Cserébe az SK Gaming játékosai a Razert a termékfejlesztés, valamint a hitelesítési folyamatok során fogják segíteni. A világ legjobb esportolói közül többeket is a soraiban tudó SK Gaming képes arra, hogy értékes visszajelzéseket nyújtson, amelyek felhasználásával a Razer kielégítheti a legambiciózusabb játékosok igényeit is.

“Nagyon izgatottak vagyunk, hogy egy olyan esport legendával működhetünk együtt, mint az SK Gaming” – nyilatkozta Min-Liang Tan, a Razer társalapítója és vezérigazgatója. “Mindannyian győzelemre szomjazunk, és a versenyszerű gaming szeretete a DNS-ünkben van, együtt pedig új mérföldköveket fogunk állítani az esport területén.”

“Hihetetlenül izgalmas, hogy a Razerrel dolgozhatunk” – nyilatkozta Alexander Müller, az SK Gaming ügyvezető igazgatója. “A tökéletes hangzás elengedhetetlen a játékosaink számára, a Razerrel pedig biztosak lehetünk benne, hogy csapataink a lehető legjobb körülmények között játszanak. Az elmúlt évtizedekben mind az SK Gaming, mind a Razer jelentősen hozzájárult az esport növekedéséhez, a jövőben pedig arra törekszünk, hogy még messzebb jussunk ezen az úton, e nagyon is természetes együttműködéssel.”

 

Szólj hozzá!