TechAddikt Hardver QNAP QNAP négyportos/kétportos külső SAS 12 Gb/s bővítőkártyák

QNAP négyportos/kétportos külső SAS 12 Gb/s bővítőkártyák

A QNAP Systems, Inc. bemutatta a QXP-1620S és a QXP-820S SAS bővítőkártyákat. A kártyák telepítését követően a felhasználók csatlakoztathatják QNAP NAS-ukat a TL SAS JBOD bővítőegységekhez, valamint a REXP bővítőegységekhez, hogy növeljék teljes tárolókapacitásuk méretét. A nagy sebességű, mini SAS HD kábelekkel több bővítőegység is összekapcsolható, hogy a teljes kapacitás akár 4,6 PB-ig bővítető legyen.

„A SAS-alapú tárolási megoldások alacsony késleltetést, hatékonyabb energiagazdálkodást és IOPS-optimalizált tárolási képességeket kínálnak, így ideálisak a megbízható informatikai környezetek létrehozásához a virtualizációs-, a felügyeleti-, a Big Data-, a videószerkesztési- és a televíziós közvetítési igények kiszolgálása érdekében. Egy QXP-1620S vagy QXP-820S kártya NAS-ba történő telepítésével frissítheted informatikai környezeted, hogy kihasználhasd a nagy teljesítményű, magas rendelkezésre állású és megbízható SAS tárolók előnyeit” – nyilatkozta Stanley Huang, a QNAP termékmenedzsere.

A QXP-1620S és a QXP-820S rugalmasan konfigurálható az eltérő használati módokhoz. A multipath routing vezérléssel vagy a link aggregációval a felhasználók hatékonyan kiegyensúlyozhatják az átviteli terhelést a NAS és a bővítőegységek között, ezzel elkerülve a rendszer szolgáltatásainak megszakítását és megelőzve a biztonsági mentési hibákat.

A QNAP QXP-1620S és a QXP-820S SAS bővítőkártyák már megvásárolhatók a QNAP Kiegészítő Áruházából és a hivatalos viszonteladóktól.

További termékinformációért és a QNAP NAS-ok teljes kínálatának megtekintéséért, kérjük látogass el a www.qnap.com oldalra.