TechAddikt Hardver QNAP QNAP QNA-UC5G1T USB 3.0 5GbE adapter

QNAP QNA-UC5G1T USB 3.0 5GbE adapter

A QNAP bemutatta a QNA-UC5G1T USB 3.0 – 5GbE adaptert, amely lehetővé teszi, hogy a felhasználók 5GbE/2.5GbE/1GbE/100MbE csatlakozást hozzanak létre a számítógépükhöz és a NAS-hoz az USB 3.0 porton keresztül.

A felhasználók könnyen növelhetik a hálózati sebességüket a QNA-UC5G1T segítségével, egy meglévő CAT 5e kábel használával, a fájlátviteli sebesség és a munka hatékonyságának növelése érdekében.

„Mind az otthoni, mind az üzleti felhasználók nagyobb sávszélességet igényelnek, hogy kihasználják a nagyteljesítményű rendszereket és a gyorsabb internetsebességet. A praktikus QNA-UC5G1T adapter könnyen összekapcsolható a QNAP 10GbE adapterével, így nagysebességű hálózati környezetet hozhatunk létre otthon vagy az irodában, valamint jelentősen javíthatjuk a hálózati sebességet és az alkalmazások teljesítményét ” – mondta Jason Hsu, a QNAP termékmenedzsere. A QNA-UC5G1T szintén használható Ethernet csatlakozásként olyan modern laptopok esetén, amelyeken nincs beépített hálózati port.”

A QNA-UC5G1T USB A-, vagy C-típusú kábellel csatlakoztatható a készülékekhez. Tenyérnyi méretű és passzív hűtésű a könnyű és tartós használat érdekében.