TechAddikt Hardver QNAP QVR Face: a QNAP intelligens arcfelismerő megoldása már elérhető a rackmount QNAP...

QVR Face: a QNAP intelligens arcfelismerő megoldása már elérhető a rackmount QNAP NAS-okon

A QNAP bejelentette, hogy a rackmount NAS modellek már támogatják a QVR Face szolgáltatást, a QNAP NAS alapú intelligens arcfelismerő megoldást. A felhasználók felhasználhatják a QVR Face elemzési adatait a QNAP stratégiai partnerének – a CAYIN CMS Station – megoldásával párosítva az intelligens kereskedelmi feliratozás biztosításához.

A QVR Face intelligens arcfelismerő lehetővé teszi a valós idejű videóelemzést az RTSP videófolyamokból és a felhasználók által feltöltött képekből. A QVR Face elemzései használhatók különböző profilok, csoportok és esemény értesítések beállítására az azonnali arcfelismeréshez. A QVR Face ideális megoldást kínál az ajtós beléptető rendszerek kezeléséhez, a rendezvények részvétvőinek azonosításához és az intelligens kiskereskedelmi szolgáltatásokhoz.

„A QNAP QVR Face már több NAS modellen is elérhető, beleértve a rackmount változatokat is. Az eltérő licencekkel a felhasználók rugalmasabban építhetik ki az intelligens arcfelismerő megoldásaikat. A QVR Face legújabb verziója 23 nyelvet támogat, ezzel lehetővé téve a könnyebb használatot a világ minden táján” – nyilatkozta Jason Tsai, a QNAP termékmenedzsere.

A NAS alapú CAYIN CMS Station alkalmazás együttműködik a QVR Face arcelemzési adataival (beleértve az eseményt, a metaadat értesítést és az eredményt), valamint a CAYIN SMP lejátszókkal a digitális feliratokkal ellátott, testreszabott tartalmak sugárzásához, ezzel segítve az innovatív intelligens kiskereskedelmi szolgáltatások létrehozását.