TechAddikt Szoftver Játék Ruined City: folytatódik a Hearthstone kaland

Ruined City: folytatódik a Hearthstone kaland

A Herathstone kaland új, egyben utolsó fejezetéhez értünk: megnyílt a Ruined City terület is, a League of Explorers harmadik szárnya.

hearthstone-league-of-explorers-ruined-city-techaddikt

Vadonatúj kihívások és kalandok várják a játékost, valamint Sir Finley Mrrgglton is feltűnik. Feladatunk, hogy megtisztítsuk Ruined City-t a nemkívánatos elemektől, s bezsebeljük az ezért járó jutalmazást.

Ahhoz, hogy eljussunk Ruined City-be, a Hearthstion-ba történő belépés után a szoló módot választva juthatunk el egyértelműen.

Korábbi írásainkban már bemutattuk a League of the Explorers világát. Azt az egyjátékos módot, amellyel misztikus világba csöppenünk, számos újdonságot és érdekességet felfedezve, ősi kincsek és archeológiai értékek tekintetében.

Minden tekintetben remek kihívást jelent mindez, s ráadásként a kalandozásért számos extra jutalmat ígér a League of Explorers: 45 új kártyalapot szerezhetünk, beleértve 9 osztály-specifikus darabot, melyeket a Class Challenges módban kaparinthatunk meg, ráadásként pedig két teljesen új interaktív játéktábla is felfedi magát.

 

 

Előző cikkWorld of Warcraft: Legion alfa zóna kitekintő – Vault of the Wardens, Demon Hunter Class Hall, Highmountain, Stormheim
Következő cikk[TESZT] ASUS B150 PRO GAMING D3 – a jó ár-érték arányú alaplap masszív gamer konfigurációhoz