TechAddikt Hírek Társkereső játékkal jelentkezett Valentin-nap alkalmából a Samsung

Társkereső játékkal jelentkezett Valentin-nap alkalmából a Samsung

A legtöbben megtapasztaltuk már, hogy létezik szerelem első látásra. De mi van akkor, ha egy rövid szemezés maradt a buszon, vagy egy meghitt lassúzás egy koncerten? Mi van, ha nem kértük el a számát vagy nem kérdeztük meg a nevét, és most hiába keressük őt égen-földön?

samsung_nagy_o_facebook

A Samsung Facebook oldalán hirdetett játékkal Valentin-nap alkalmából most bárki megtalálhatja párját, és ha szerencsés egy Galaxy Note 4 okostelefont is nyerhet.

Idén is elérkezett a február, és vele együtt a Valentin-nap. Február 14-e az a nap, amikor minden szerelmes ember (legyen kicsi, nagy, idős) egész nap azon gondolkozik, hogyan lephetné meg szerettét. Azonban annak sem kell kétségbe esnie, aki még nem találta meg az igazit, ugyanis idén a Samsung és a világháló segítségével bármi megtörténhet.

Csupán annyit kell tennünk, hogy elküldöd a keresett személy külsejének leírását, a Samsung pedig egy profi fantomképrajzolóval elkészítteti a portrét, majd a Facebook oldalán megosztva közel 600 ezer ember láthatja azt. A párkeresés ezen módja pedig cseppet sem lehetetlen, hiszen az első rajz szereplőjét kevesebb mint 2,5 nap alatt találtuk meg! Nem lenne szuper, ha a szerelem jegyében összefogna az egész ország, és boldoggá tenne mindenkit, aki csak arra vár, hogy bekövetkezzen a szerelem második látásra?!

A játék során azonban nem csak párt lehet találni, de egy szerencsés nyertes a Samsung legújabb Galaxy Note 4 okostelefonját is hazaviheti. A Samsung Galaxy Note 4 az új generációs érintőceruzával, az S Tollal kiegészülve eddig nem látott vizuális élményt és hihetetlen teljesítményt nyújt a felhasználók számára. Ráadásul a készülékkel a kreativitásunkat is kiélhetjük, hiszen a továbbfejlesztett kamerával éles és részletgazdag képeket készíthetőek, amely mellé az S Toll segítségével saját, kézzel írt kedves üzeneteket is kreálhatunk.

További információ: http://www.samsung.com/hu/nagyokereso/