TechAddikt Hardver Netgear Új NETGEAR 5- és 8 portos Smart Managed Plus Gigabit Ethernet switch-ek

Új NETGEAR 5- és 8 portos Smart Managed Plus Gigabit Ethernet switch-ek

A NETGEAR bemutatta az új 5-portos (GS305E) és 8-portos (GS308E) Gigabit Ethernet Smart Managed Plus switch-eket, amelyeknek célja, hogy megfeleljenek a kisvállalkozások hálózati kihívásainak.

A mai növekvő kisvállalkozások függenek a kritikus üzleti tevékenységekben feladatokat ellátó hálózattól. A vállalatok az Ethernet infrastruktúrájukban több hálózati forgalmat és alkalmazásokat is magukban foglalnak, mint például VoIP telefonok és IP kamerák. Ezeknek a switck-eknek szükségük van a hálózati intelligenciára, hogy elválasszák a hang- és videóforgalmat az adatoktól és ennek megfelelően prioritást adjanak a komplex, menedzselt switch-ek kezeléséhez szükséges költség vagy fejlett informatikai támogatás nélkül.

A NETGEAR Smart Managed Plus switch-ek megfelelnek a növekvő igénynek azáltal, hogy alapvető hálózati funkciókat biztosítanak, amelyek segítenek optimalizálni a hálózati teljesítményt. A NETGEAR GS305E 5-portos és a 8-portos GS308E switch-ek szegmentációs szolgáltatásokat (VLAN), forgalom prioritást (QoS), link-aggregációt (LAG), kábel-ellenőrzést és loop prevention-t kínálnak. Az intuitív GUI-n keresztül egyszerű, megbízható és megfizethető plug-and-play kapcsolatot biztosítanak, hogy gyorsan bővítsék a munkaállomásokat vagy szervereket, a NAS-tárolókat, a nyomtatókat, valamint a PC-ket a csendes és masszív fémes kialakítás révén. A GS305E és a GS308E switch-ek a NETGEAR 3 éves hardvergaranciájával és 90 napos technikai támogatásával is rendelkeznek.

Továbbá a NETGEAR bejelentette a CES-en bemutatott termékek elérhetőségét az idei év elején:

A 2019-es CES Innovációs Díj nyertese a NETGEAR Orbi Pro Mesh WiFi szatellit, amely vezeték nélkül csatlakozik az Orbi Pro Routerhez vagy bármely más Orbi Pro bővítőhöz a szabadalmaztatott FastLane3 technológián keresztül, általa külön vezeték nélküli backhaul-ot biztosít a környezetek számára, ahol a kábelezés kihívást jelentene. Az Insight által menedzselt Orbi Pro Ceiling Satellite mostantól világszerte $249,99 dollárért elérhető az Egyesült Államokban az értéknövelt szolgáltatásokat kínáló integrátoroknál és az online kiskereskedőknél.

A NETGEAR Insight Managed Smart Cloud Tri-band 4×4-es vezeték nélküli hozzáférési pontja (WAC540) felülmúlja a sűrű, nagy forgalmú környezetekre vonatkozó előírásokat, amelyek megbízható, nagy teljesítményű WiFi-t igényelnek a kritikus üzleti és IoT-kapcsolatok számára. A 3 különálló csatorna (egy 2,4 GHz-es és két 5GHZ-csatornával) segítségével a WAC540 3Gbps-os teljesítményt, széleskörű lefedettséget és vállalati szintű biztonságot kínál a felhasználók számára. Világszerte elérhető $219,99 dollárért az Egyesült Államokban a VARs és az online kiskereskedőknél.

A NETGEAR Insight által menedzselhető termékek teljesen integrált és felhőalapú eszközök, amelyek nem igényelnek további hardvert vagy VPN-csatornákat, így közvetlenül csatlakozhatnak az Insight felhőhöz és távolról is egyaránt kezelhetők. A NETGEAR Insight webböngésző és mobil platformokon keresztül elérhető az iOS és az Android rendszerekre és számos előfizetési lehetőséget kínál a felhasználók számára: az Insight Basic csak az Insight alkalmazáshoz, az Insight Premium pedig az Insight alkalmazáshoz, az Insight felhő webes portáljához speciális funkciókkal, valamint az Insight Pro a kezelt szolgáltatók számára.