TechAddikt Híradástechnika Acer Acer PD1 projektorok: folyamatosan utazó professzionális felhasználóknak tervezve

Acer PD1 projektorok: folyamatosan utazó professzionális felhasználóknak tervezve

Az Acer bejelentette az Acer PD1 projektor-sorozat piacra dobását; egy vékony, kecses és kompakt, A4 méretű, 2.2 kg hordozható LED projektor szériáról van szó, amely segít a folyamatosan úton lévő professzionális felhasználóknak abban, hogy portfóliójukat, prezentációikat használhassák, megoszthassák bárhol és bármikor.

Mindössze 6 cm vékony, kecses és kompakt, mellette vezetéknélküli,és befér könnyen egy aktatáskába: a PD1 projektor messzemenően alkalmas utazáshoz, és tökéletes professzionális prezentációk levezényléséhez.

Akár 30000 óra élettartamot kapunk, stabil fényerővel, vibráló képalkotással. Az Acer PD1 LED projektor sorozat multimédiás opciókkal is fel van vértezve, mint például az erőteljes beépített 3W-os hangszórók, a full HD 1080p felbontás, valamint a 4K HDR támogatás. 3D támogatást is kapott az eszköz, a megfelelő 3D headsettel társítva (kihasználva a HDMI 3D adottságait) remek alternatíva lehet a legszofisztikáltabb prezentációk lebonyolításához.

Könnyű, nagy fényerejű, hordozható

A vezetéknélküli technológiának köszönhetően az Acer PD1 projektor-széria révén elfelejthetjük a kábelek okozta káoszt. Az Acer vezetéknélküli dongle által szimplán párosíthatjuk a projektort Amdroid vagy iOS telefonokkal, Windows 10 vagy Android laptopokkal, tabletekkel. Az eszköz ScreenMirroring-ot használ, mely révén a tartalmak direkt tükrözéssel kerülnek kivetítésre. Nincs szükség külön applikáció telepítésére.

Akár 3000 Lumen fényerőt, valamint akár 1000000:1 kontrasztarányt is elérhetünk az Acer PD1 projektorral a beépített LED izzónak köszönhetően, mellé remekbeszabott színteljesítménnyel. Három egymástól elkülönített színpanelt használ a termék, RGB tartományban, 85 százalékos NTSC színpaletta-lefedéssel. Mindez 1.2-1.4-szer nagyobb, mint a hagyományos izzóval szerelt projektoroknál, kivételes szaturációt biztosítva. A társított LED izzó akár kétszer is erősebb lehet, mint a hagyományos izzórendszerek.

Gyors és rugalmas

A hagyományos izzót használó projektoroknál nagy az esély a melegedésre, ezért hűtést alkalmaznak ezeknél. A LED projektoroknál ilyesmire nincsen szükség. Az Acer PD1 projektor sorozat azonnali kikapcsolás-funkciót kapott (1 perc után), megtakarítva ezzel sok időt, ha éppemn utazás közben vagyunk. Mindemellett 360 fokos rogalmasságot kapunk, ami nagyszerű dolog a projektor elhelyezésekor, beállításakor. Ez kimondottan jól jöhet a legkülönbözőbb helyszíneken, például múzeumokban, kiállításokon, bemutatótermekben, bevásárlóközpontokban, ipari eseményeken.

Az Acer PD1 projektor LED izzója higanymentes, így még biztonságosabb és környezetbarátabb a kialakítás, s maga a használat.