TechAddikt Hírek Új szinten a fesztiválkommunikáció: a Sziget és a Viber közös programja

Új szinten a fesztiválkommunikáció: a Sziget és a Viber közös programja

Különleges fesztiválélményt nyújt a Sziget Fesztivál és a világszerte 754 millió egyedi felhasználóval rendelkező Viber együttműködése.

sziget-fesztival-nagyszinpad-napimagazin

Egy teljesen ingyenes szolgáltatás keretében a fesztiválozók személyes Viber-fesztiválüzeneteken keresztül (Personal Viber Festival Messages) azonnal értesülhetnek a legfontosabb információkról a rendezvény ideje alatt.

A jövő fesztiválkommunikációs csatornáját teremti meg a Sziget és a Magyarországon több mint 2,7 millió felhasználót számláló Viber úttörő kezdeményezése. A Viber-üzenetben megkapott, személyre szabott, valós idejű helyszíni információk segítségével a rajongók számára minden korábbinál nagyobb élményt jelent majd kedvencük élő fellépése. A fesztiválozók az új szolgáltatás segítségével nem csupán az aktuális fellépőkről, programváltozásokról kapnak azonnali tájékoztatást, de az időjárásról és minden egyéb, a Szigeten zajló izgalmas eseményekről is.

„A jelenlegi kezdeményezés egy hosszú távú együttműködés kezdetét jelenti a Viber és a Sziget között. Számos innovatív meglepetéssel készülünk a „Szitizenek”, a fesztiválközönség számára annak érdekében, hogy felejthetetlenné tegyük a szórakozást” – mondta Atanas Raykov, a Viber közép-kelet-európai vezérigazgatója.

A Sziget szervezői számára a személyes Viber-fesztiválüzenet a legegyszerűbb kommunikációs csatornát biztosítja ahhoz, hogy felhívják vendégeik figyelmét egyes eseményekre. A fontos és friss információk, képek, videók és linkek formájában már most elérhetők több ezer, a Szigetre érkező fesztiválozó számára. A személyes Viber-üzenetekre a http://viber.szigetfestival.com/ oldalon lehet feliratkozni olyan okostelefonnal, amelyen megtalálható a Viber alkalmazása.

Folyamatos friss információk a Szigetről

A Viber, Sziget Nyilvános Csevegés (Public Chat) funkcióján már most követhetők a fesztivál eseményei a http://chats.viber.com/sziget címen. Az érdeklődők itt sztárvendégekkel is találkozhatnak: a kiemelt fellépők, fotósok, újságírók és a teljes Sziget-szervezőcsapat élőben osztják meg a legfrissebb híreket a nyilvános csevegésben.