TechAddikt Szoftver World of Warcraft World of Warcraft: Legion – beélesedett a 7.1-es verziószám

World of Warcraft: Legion – beélesedett a 7.1-es verziószám

Megérkezett a várva várt 7.1-es WoW Legion patch, a Return to Karazhan.

return-to-karazhan-7-1-patch-world-of-warcraft-wow-techaddikt

Nem meglepő módon fókuszban a kultikussá lett Karazhan helyszín áll, új köntösbe bújtatva várja a látogatókat. A poént nem lőjük le, elég az hozzá, hogy nagyon jól fogunk szórakozni – találkozni fogunk régi ismerőseinkkel, egyebek mellett Medivh-et is üdvözölhetjük (bár vele több ízben összefutottunk már a Legion-ben, alapvetően Dalaranban).

Természetesen napvilágot látott több blue post is a témában a Blizzard oldalain, ezek közül mi most a Quick Join funkciót emelnénk ki, amelyet szintén a 7.1-es folt hozott.

Az újításnak köszönhetően sosem látott egyszerűséggel csatlakozhatunk az aktuális kontenthez, így pillekönyed lesz például azok megtalálása, akik velünk egy szinten pályáznak erőteljesebb babérokra. Ehhez elegendő klikkelni a Quick Join fülre, és máris jöhetnek velünk egy csapatba azok, akik a leginkább alkalmasak a feladatra. Úgy, hogy esetlegesen a már folyamatban lévő várakozásukat sem kell megszakítani.

Nézzük, mely profilokat érinti a Quick Join:

– Dungeon Finder, Raid Finder, Premade Group listázások, non-rated BG-k, non-rated arénák, world PVP eventek, mint például Ashran.