TechAddikt Hardver QNAP 1499 MB/s olvasási sebesség a QNAP prezentálásában

1499 MB/s olvasási sebesség a QNAP prezentálásában

A QNAP Systems a napokban jelentette be, hogy a TS-831X Turbo NAS nyolc SSD-vel elérte az 1499MB/s olvasási és 665MB/s írási sebességet a natív 6GB/s SATA portokon keresztül.

qnap-1499-mbs-techaddikt

A sebesség eléréshez kihasználták a NAS 10GbE SFP+ portjait. Ez a rendszer kiválóan alkalmas magas adatátviteli sebességet igénylő applikációkhoz.

Mivel az SSD meghajtók egyre nagyobb számban jelenleg meg a piacon, főként az áruk csökkenésének, nagyobb teljesítményüknek és hangtalan működésüknek köszönhetően, így kiváló lehetőséget kínálnak a kompromisszum nélküli I/O eléréshez és 10GBE applikációkhoz. Ráadásul energiafelvételük is egyre alacsonyabb. A TS-831X nyolc natív 6Gb/s SATA portjával teljes mértékben kihasználja az SSD-k terhelhetőségét. Legyen akár RAID5 vagy RAID6-ra konfigurálva, a 6Gb/s SATA portokon keresztül biztosítja a legnagyobb adatátviteli teljesítményt.

A QNAP TS-831X költséghatékony adattárolási megoldás a növekvő vállalkozásoknak, akik gyorsabb adatelérésre, jobb mentési szolgáltatásra, gyorsabb adatvisszaállításra, privát felhőmegoldásra és a jövő kihívásait is kielégítő 10GbE kapcsolattal rendelkező infrastruktúrát kívánnak kiépíteni.