TechAddikt Mobileszköz Samsung Elindult a Samsung Selfie Guide 2.0 kampánya, érdemes csatlakozni

Elindult a Samsung Selfie Guide 2.0 kampánya, érdemes csatlakozni

Ha számtalan jobbnál jobb szelfit tárolunk telefonunkban, ne habozzunk – elindult a Samsung Selfie Guide 2.0 kampány. Meggyőző nyeremények a felhozatalban.

samsung-selfie-guide-2-0-sportfie-techaddikt

Mutasd meg a világnak az igazi reggeli arcodat, a kedvenc edzős képedet, a legmókásabb csoportfotódat vagy a legjobban sikerült sötétben készült szelfidet és nyerj egy Samsung Galaxy S7 edge okostelefont, vagy egyéb értékes Samsung ajándékokat!

Ha mindig is kíváncsi voltál, hogyan készülnek az Instagram-sztárok irigylésre méltó szelfijei vagy egyszerűen szeretnéd a legtöbbet kihozni saját fotóidból, akkor csatlakozz a Samsung Selfie Guide 2.0 kampányához!

3 héten keresztül 3 sikeres és népszerű magyar Insta-fotós, Csányi Pisti, Petőcz Orsolya és Lakatos Levente oszt meg how to videókban olyan tippeket-trükköket, amelyekkel még izgalmasabbá és tökéletesebbé teheted a szefijeidet.

Az így megszerzett tudásodat aztán a gyakorlatban is kamatoztathatod, ugyanis a Samsung négy kategóriában pályázatot hirdetett a szelfik szerelmeseinek. Reggeli közben, sportolás előtt, alatt vagy után, a sötétben vagy a barátaiddal közösen. Mutasd meg, hogy te hogyan hozod ki a szelfijeidből a maximumot! Nincs más dolgod, mint követni a Samsung Magyarország Instagram oldalát, majd a saját Instagram profilodra feltölteni a képeidet a #S7SelfieGuide, a #SamsungMagyarorszag, valamint a megfelelő kategóriához kapcsolódó hashtaggel együtt augusztus 28-ig:

  • #morningfie: Te hogy ébredtél reggel? Mutasd meg bátran!
  • #darkfie: Egy profi szelfizőnek ugye nincs szüksége nappali fényre egy igazán jó képhez? Bizonyítsd!
  • #sportfie: Mert köztudott, hogy egy edzést csak egy szelfi hitelesíthet!
  • #groupfie: És Ti hogyan szórakoztok együtt?

A képek elkészítéséhez a Samsung további segítséget is nyújt számodra: keresd a Budapest frekventált pontjaira kihelyezett 3 méter hosszú szelfibotot és készítsd el életed eddigi legkülönlegesebb reggeli, csoportos, esti vagy éppen sportolós szelfijét!

A pályázat keretében minden hét elején gazdára talál egy Samsung külső akkumulátor, valamint a játék végén a zsűri a négy szelfikategória legjobb képét egy-egy Level On wireless fejhallgatóval jutalmazza. Azok közül pedig, akik mind a négy kategóriában töltöttek fel képet, a szakértők kiválasztják azt a szerencsést, aki egy Samsung Galaxy S7 edge készülékkel lesz gazdagabb.