TechAddikt Hardver QNAP A QNAP bemutatta a 18-lemezes TS-h1886XU-RP R2, 10 GbE-kompatibilis szerver szintű NAS-t...

A QNAP bemutatta a 18-lemezes TS-h1886XU-RP R2, 10 GbE-kompatibilis szerver szintű NAS-t a virtualizációs és az adatintenzív vállalati alkalmazások támogatásához

A QNAP bemutatta az új, vállalati szintű, rackbe szerelhető NAS-modellét, a TS-h1886XU-RP R2 rendszert, amely a ZFS-alapú QuTS hero operációs rendszert használja. Az Intel® Xeon® D-1622 processzorral és a 32 GB-os DDR4 hibajavító kód támogatású (ECC) memóriával rendelkező TS-h1886XU-RP R2 megbízható szerverszintű teljesítményt nyújt, hogy segítsen a vállalatoknak megbirkózni a modern üzleti informatikai kihívásokkal, beleértve a nagy sebességű központi adat tárolást, a virtualizációt, a biztonsági mentést, a katasztrófa utáni helyreállítást és a felhőalapú tárolási átjárókat.

„A TS-h1886XU-RP R2 nagy teljesítményű és költséghatékony 10 GbE NAS-t biztosít a vállalatok számára. Elődjével ellentétben négy 2,5 GbE porttal rendelkezik, ami hatékonyabbá teszi a fájlátvitelt és az információ megosztását. A TS-h1886XU-RP R2 teljes támogatást nyújt a virtualizációs alkalmazásokhoz, a távoli biztonsági mentéshez és a katasztrófa-helyreállításhoz, valamint a felhőalapú tárolási átjárókhoz és a biztonságkezeléshez a vállalati IT menedzsment hatékonyságának maximalizálása érdekében” – nyilatkozta Jerry Deng, a QNAP termékmenedzsere.

A 2U rackbe szerelhető TS-h1886XU-RP R2 egy hibrid tárolóeszközként is használható a tizenkét 3,5 hüvelykes és a hat darab 2,5 hüvelykes SATA 6 Gb/s HDD és SSD meghajtórekeszeknek köszönhetően. A kétcsatornás (128 GB-ig bővíthető) DDR4 memóriatámogatás az ECC technológiával képes észlelni és kijavítani az egybites hibákat, emellett a NAS rendszer kettős redundáns tápegységgel gondoskodik a fokozott rendszerbiztonságról. Három PCIe bővítőhellyel rendelkezik, melyek közül az egyikben egy előtelepített kétportos 10 GbE SFP hálózati bővítőkártya található, amely támogatja a nagy teljesítményű RDMA protokollokat (beleértve a RoCE-t és a RoCEv2-t), ami jelentősen csökkenti a CPU kihasználtságát és az alkalmazások késleltetését. A PCIe bővítőhelyek támogatják a nagy sebességű 25 GbE hálózati kártyákat, a belépő szintű grafikus kártyákat (az Ai-alapú feladatok, például képfelismerés felgyorsításához), a QM2 kártyákat az M.2 SSD gyorsítótárazás engedélyezéséhez, valamint a SAS bővítőkártyákat több bővítőegység csatlakoztatásához, hogy lehetővé tegye a PB-szintű tárolási kapacitás elérését.

A TS-h1886XU-RP R2 NAS rendszer a ZFS-alapú QuTS hero operációs rendszert használja. Az adatok integritására összpontosító ZFS fájlrendszer öngyógyító és WORM (egyszeri írás, többszöri olvasás) képességekkel is rendelkezik. Támogatja a blokkszintű beágyazott adat deduplikációs és -tömörítési technológiát is az optimális tárolási kihasználtság, a gyorsabb adatátvitel és a hosszabb SSD-élettartam biztosítása érdekében. Az akár 65 535 pillanatkép kezelése és a valós idejű SnapSync lehetővé teszi a rendszer állapotának és adatainak teljes rögzítését. A QNAP App Center emellett alkalmazások széles választékát kínálja a NAS képességeinek bővítésére, beleértve a virtuális gépek és konténerek natív támogatását, a rugalmas helyi/távoli/ felhőalapú biztonsági mentést, a Google™ Workspace és Microsoft 365® biztonsági mentést, a VMware® és Hyper-V virtuális gépek biztonsági mentését, a felhőtároló átjárók létrehozását egy hibrid felhő-megoldás kiépítéséhez, valamint a WireGuard VPN kompatibilitást is.

Legfőbb tulajdonságok

TS-h1886XU-RP-R2-D1622-32G: Intel® Xeon® D-1622 4 magos/8 szálas 2,6 GHz-es processzor (3,2 GHz-es Turbo Boost), 32 GB DDR4 ECC RAM (2 x 16 GB, akár 128 GB-ig bővíthető), QuTS hero operációs rendszer

2U rackbe szerelhető kialakítás, 12 x 3,5 hüvelykes SATA meghajtórekesz, 6 x 2,5 hüvelykes SSD bővítőhely, gyorsan cserélhető SATA 6 Gb/s meghajtók, DDR4 ECC memória támogatás akár 128 GB-ig; 4 x 2,5 GbE RJ45 port, 2 x PCIe Gen 3 x4 foglalat (melyek közül az egyikben egy előtelepített, kétportos 10 GbE SFP Smart NIC található), 1 x PCIe Gen 2 x4 bővítőhely; 2 x USB 3.2 Gen 1 (5 Gbps) port, 550 W-os redundáns tápegység. Támogatja a QuTS hero/QTS operációs rendszerek közötti rugalmas váltást.

Előző cikknext@acer 2022: itt az Acer újdonsága, a SpatialLabs termékcsalád két új tagja
Következő cikknext@acer 2022: az Acer frissíti a TravelMate P4, TravelMate Spin P4 és TravelMate P2 sorozatú üzleti laptopokat