TechAddikt Hardver QNAP 2017 legjobb terméke a QNAP TVS-1282T3 Thunderbolt 3 NAS a Videomaker Magazine...

2017 legjobb terméke a QNAP TVS-1282T3 Thunderbolt 3 NAS a Videomaker Magazine szerint

Minden évben, a Videomaker Magazine szerkesztősége összeül és eldöntik, hogy mely termékek kapják meg a Legjobb Termék díjakat az adott kategóriákban, ezzel segítik a felhasználók döntését a vásárlásban. A QNAP népszerű TVS-1282T3 Thunderbolt 3 NAS-e megnyerte a Videomaker 2017 Legjobb Terméke díjat a Legjobb Adattároló kategóriában.

A TVS-1282T3 egy egyedülállóan hatékony tárolási megoldás a videotartalmat előállítók számára, a Thunderboltnak köszönhetően összeköthető PC-vel és MAC-kel egyaránt, a párhuzamos, ultragyors adatátvitelről pedig a 10Gbit vagy 1Gbit Ethernet csatlakozók gondoskodnak.

„Nagy megtiszteltetés számunkra, hogy megnyertük a Videomaker Magazine 2017 Legjobb Terméke díját” – nyilatkozta Meiji Chang, a QNAP vezérigazgatója, majd hozzátette: „A Thunderbolt NAS termékeinket folyamatosan fejlesztjük, örülünk, hogy erőfeszítéseinket a Videomaker nagyszerű szerkesztősége is elismeri. A legújabb Thunderbolt 2 és 3 NAS fejlesztéseink egyik új terméke a TS-453BT3 Thunderbolt ™ 3 NAS, megoldást kínál a legkülönfélébb pénztárcával rendelkező felhasználóknak és számtalan követelménynek is eleget tesz, hogy kihasználhassuk a Thunderbolt előnyeit.”
ó

A TVS-1282T3 az utómunka szakemberek álma, mely akár 104 TB nyers tárolókapacitást biztosít nyolc 3,5 hüvelykes és négy 2,5 hüvelykes HDD/SSD meghajtó használatával. Elérhető akár Intel Core i7 7700 processzorral és 64GB RAM-mal, dupla M.2 gyorsítótárral (az M.2 SSD nem része a csomagnak), a TVS-1282T3 számos csatlakozási lehetőséget is kínál (négy Thunderbolt 3, két 10GbE és négy 1GbE port), ezzel teljes egészében lefedi és videoszerkesztés és gyártás minden aspektusát. A TVS-1282T3 tárolókapacitása tovább növelhető a QNAP bővítőegységeivel.

Bár a Thunderbolt kapcsolat a videó szerkesztésnél a legfontosabb, azonban az magas adatátvitelt igénylő vállalkozásoknak is hasznos eszköze a lesz a QNAP NAS. Akár hálózati szintű mentési és adatreplikációra, több platformra kiterjedő fájlmegosztásra, médiakódolásra vagy akár vállalati szintű tárolásra is a QNAP a legszélesebb körben használható NAS megoldásokat biztosítja. A QNAP QTS NAS operációs rendszere számos alkalmazást is integrál, amelyek nagymértékben növelik a funkcionalitást és a felhasználási lehetőségeket, ezzel is kiemelkedő értéket biztosít a felhasználóknak.