TechAddikt Híradástechnika Philips Új Philips Adobe RGB QHD dokkoló USB-C monitor

Új Philips Adobe RGB QHD dokkoló USB-C monitor

Bemutatkozott az új Philips Brilliance QHD felbontású dokkoló USB-C monitor High Dynamic Range (széles dinamikatartomány, HDR) támogatással.

A 80 cm-es (32 hüvelykes) 328P6AUBREB modell kiváló képminőségével és egykábeles dokkolási funkcióval segíti a még nagyobb termelékenységet és az erőfeszítésektől mentes kényelmet.

Egyszerű csatlakoztathatóság

A 328P6AUBREB a legújabb generációs USB 3.1 C-típus technológiájával extrém sokoldalú csatlakoztathatóságot nyújt. Az USB-C vékony, megfordítható csatlakozójával lehetővé teszi a felhasználó számára a töltést, az audió-, és videójelek átvitelét és az internetcsatlakozást – mindezt egyetlen kábellel. Ezáltal a monitor azonnal elosztóvá válik és dokkolóállomásként használható anélkül, hogy plusz helyet foglalna az asztalon. Használatával több monitor is egyszerűen összekapcsolható, ami különösen a grafikai tervezési munkáknál hasznos. Így az USB-C kibővíti a notebookok korlátozott csatlakoztatási lehetőségeit és biztosítja a felhasználó számára az ultra gyors és biztonságos adatátvitelt. Az USB 3.1 csatlakozó 20-szor gyorsabb mint az USB 2.0, így villám gyorssá teszi az adatátvitelt. Az USB-C megoldást jelent a folyton lemerülő eszközök számára is, mivel töltési teljesítményével akár notebookokat is fel lehet tölteni.

Páratlan megjelenés

A képernyő pozicionálása kapcsán Artem Khomenko, a Philips Monitors Europe termékmenedzsere az MMD-nél elmondta: „A P-terméksorozat monitorait úgy terveztük meg, hogy pontos, éles és színhű színteljesítményt nyújtsanak. Büszkén jelenünk meg a piacon ezzel az új modellel, amely a professzionális felhasználók magas elvárásainak is megfelel. Ez a modell tökéletes grafikus tervezők, CAD mérnökök, fényképészek, videoszerkesztők és más olyan professzionális felhasználók számára, akik számára fontos a finom részletek kiemelkedő minőségű megjelenítése.”

Quad HD felbontása tökéletes minőségű, nagy felbontású képélményt nyújt. A HDR technológia gondoskodik a kivételes fényerőről és kontrasztról, valamint olyan széles palettát kínál lenyűgözően új színekből, amelyek képernyőn eddig még nem volt láthatók.

A 12-bites belső jelfeldolgozással támogatott 10-bites képernyő 1074 szín megjelenítésével természetes színeket és zökkenőmentes színátmeneteket nyújt. 99% Adobe RGB és 100% sRGB (CIE 1973) paramétereivel a 328P6AUBREB megfelel a professzionális színszabványoknak és 2560 x 1440 pixel felbontásával olyan kristálytiszta képeket tesz lehetővé, amelyek életre keltik a grafikákat. IPS technológiájának köszönhetően a monitor 178°-os látószögben nézhető anélkül, hogy csökkenne a professzionális használathoz elengedhetetlen színpontosság vagy az állandó fényerő.

Extra adag kényelem

A csatlakoztathatóságon és a lenyűgöző képélményen túl a 32 hüvelykes képátlójú QHD képernyő számos olyan kiemelkedő funkcióval is rendelkezik, amelyek híressé tették a Philips monitorokat: ilyen az SmartErgoBase ergonomikus állítható lábazat, amely a maximális használati kényelem érdekében lehetővé teszi a képernyő döntését, forgatását és emelését is. A monitor rendelkezik Philips LowBlue Mode funkcióval is, amely csökkenti a potenciálisan káros rövid hullámhosszú kék fény mennyiségét. A Flicker-free technológia a még kényelmesebb használat érdekében szabályozza a fényerőt és csökkenti a villódzást; beépített sztereó hangszórói kiváló hangreprodukciót nyújtanak és egyben feleslegessé teszik a perifériás hangszórók használatát; sőt, a termék 65%-ban újrahasznosított műanyagból készült, így ez a monitor a környezetbarát felhasználók számára is nagyszerű választás.

Szólj hozzá!