TechAddikt Hardver Thermaltake 2021 Thermaltake EXPO June: íme, a Thermaltake legújabb termékeinek bővített színválasztéka

2021 Thermaltake EXPO June: íme, a Thermaltake legújabb termékeinek bővített színválasztéka

A Thermaltake bejelentette a több színben is elérhető terméksorozatainak megjelenését, beleértve a toronyházakat, memóriamodulokat, tápegységeket és gamer székeket a 2021-es Thermaltake EXPO June virtuális kiállításon.

„Ahogy az új szezonba lépünk, a Thermaltake készen áll néhány merész új szín bevezetésére. Számos rajongónk által kedvelt, ikonikus terméket kerülnek piacra eddig nem látott színvariációkban. Szeretnénk több személyre szabási lehetőségeket kínálni a felhasználóinknak, beleértve a gamereket, a moddereket és a PC-rajongókat. Válaszd ki a számodra megfelelő színt és készítsd el „A Te géped a saját ízlésed szerint”.” – nyilatkozta Kenny Lin, a Thermaltake vezérigazgatója. 

Először a türkizkék színű sorozat jelenik meg, amelybe beletartozik a Tower 100 Turquoise toronyház és a TOUGHRAM RGB Turquoise 3600 MHz-es memóriamodulok. A piacon igazi ritkaságnak számít a türkizkék színű számítógépház és memóriamodul. A Thermaltake a különleges színekkel szeretné lehetővé tenni a felhasználók számára, hogy rugalmas választási lehetőségekkel rendelkezzenek a PC építés során és a saját helyiségükbe illő, vagy a személyiségükhöz legközelebb álló színben pompázó komponensek kiválasztásában. A Thermaltake készen áll arra, hogy minden PC-rajongót lenyűgözzön! 

2021 Thermaltake EXPO June

Tower 100 Mini toronyház: Érkezik a türkizkék, a csiszolt arany és a brit versenyzöld változat

A Tower 100 egy kis méretű, mégis kifinomult toronyház függőleges kialakítással. A toronyház három 4 mm-es edzett üvegpanellel lett felszerelve az elülső, a bal és a jobb oldalon, amely panorámás megjelenést biztosít, a felső panel eltávolításával a felhasználók pedig egyszerűen hozzáférhetnek a belső térhez. Mindemellett a felhasználóknak a hűtés miatt sem kell aggódniuk, ugyanis két 120 mm-es szabványos ventilátor lett előtelepítve, a kifinomult belső elrendezés pedig segít a hatékony kábelmenedzsmentben és gondoskodik a megfelelő légáramlásról, hogy a belső hőmérséklet kellőképp hűvös maradjon. A Tower 100 kiváló hardveres kompatibilitással rendelkezik: támogatja az akár 190 mm magasságú CPU hűtéseket, az akár 330 mm hosszú videokártyákat, a 180 mm hosszú tápegységet, továbbá az oldalsó tartókra két 2,5 hüvelykes SSD, valamint a gépház hátuljához két 2,5 vagy két 3,5 hüvelykes HDD is beszerelhető (hátsó ventilátor nélkül).

A Tower 100 Mini toronyház türkizkék, csiszolt arany és a brit versenyzöld változatát a 2021-es Thermaltake EXPO June kiállításon jelentették be. Ha szereted a kis méretű toronyházakat, akkor ne hagyd ki a lehetőséget, legyen Neked is egyedi színű Tower 100 toronyházad.

Memória: TOUGHRAM RGB türkizkék és brit versenyzöld színű DDR4 3600 Mhz-es memóriamodulok (8 GB x 2)

A TOUGHRAM RGB sorozat egyedülálló dizájnnal büszkélkedhet, amely megkülönbözteti a hagyományos gamer memóriamoduloktól. Annak érdekében, hogy a felhasználók mégtöbb lehetőség közül választhassanak, a 2021-es Thermaltake EXPO JUNE-on a gyártó a csiszolt arany és a versenypiros színek mellett bejelentette a türkizkék és a brit versenyzöld változatok érkezését. A Thermaltake célja, hogy több lehetőséget biztosítson a felhasználók számára egyedi stílusuk megvalósítására és az átlagosból való kitűnésre. 

A kiváló minőségű alkatrészekkel felszerelt és a legmagasabb elvárásoknak megfelelő TOUGHRAM RGB szorosan elhelyezett IC-kkel és 10 rétegű PCB-vel lett kialakítva, amelyekhez 10μ arany érintkezők és 2 unciás belső réz rétegek tartoznak a stabilitás növelése érdekében. A 10 szuperfényes állítható LED-del rendelkező TOUGHRAM RGB támogatja a teljes, 16,8 millió színű spektrumot lefedő RGB színeket és a dinamikus fényhatásokat, a felhasználók pedig több mint 25 üzemmódból választhatják ki a kedvenc effektjeiket, továbbá az egyszerűen kezelhető szofver segítségével valós időben ellenőrizhetik a modulok teljesítményét, frekvenciáját és hőmérsékletét. Mindezek mellett szinkronizálható a TT RGB Plus ökoszisztémát támogató termékekkel és a NeonMaker Light Editing szoftverrel is, hogy a felhasználók egyszerűen hozhassanak létre egyedi világításmódokat.

Tápellátás: TOUGHPOWER GF1 650/750/850W Snow

A TOUGHPOWER GF1 Gold sorozatú tápegységek ezentúl hófehér színben is kaphatók lesznek három különböző kapacitásban: 650 W/750 W/850 W. Hosszú idő telt el azóta, hogy a Thermaltake fehér színű tápegységet mutatott be, azonban a vállalat újra lehetővé szeretné tenni azt, hogy bárki megtalálhassa a tökéletes tápegységet a teljesen fehér színű PC komponensei mellé. Ezenkívül a TOUGHPOWER GF1 Gold sorozatú tápegységek moduláris kialakítással rendelkeznek, a PCB készítése során pedig rézlemezeket is használtak a jobb hőelvezetés biztosítása érdekében, így a tápegységek az egyszerűbb kábelvezetés mellett jobb kimeneti teljesítmény nyújtására is képesek. A tápegységek mellé eltérő csatlakozásokkal rendelkező lapos kialakítású tápkábelek járnak.   

Ez a sorozat folyamatos, stabil és csendes működést garantál a kiváló minőségű, Japánban készült elektrolit kondenzátoroknak és az intelligens vezérlővel ellátott, 140 mm-es hidraulikus csapágyas ventilátornak köszönhetően. Mindezek mellett a zajhullámok mértéke alacsonyabb, mint 30 mV a +12 V-os, a +5 V-os és a +3,3 V-os kimeneti feszültségen egyaránt 0 és 100% közötti terhelés esetén is, ezzel hosszabb élettartamot biztosít a kulcsfontosságú komponensek számára. A legnagyobb teljesítmény elérése érdekében a feszültségszabályozás a fő síneknél legfeljebb ±2%, amely jelentősen jobb, mint az Intel szabványában meghatározott ±5%.

A GF1 Snow sorozatot a 2021-es Thermaltake EXPO June kiállításon jelentették be. A fehér tápegységek meglehetősen ritkának számítanak a piacon, azonban kiváló párosítást jelentenek a Thermaltake Snow Edition toronyházai mellé. Ha szereted a különleges színű tápegységeket, itt a lehetőség, hogy Neked is legyen egy.

ARGENT E700 / E700 GT valódi bőr gamer székek

Az új Thermaltake gamer szék új szintre emelik a játékélményt. Ez a megoldás két eltérő világ legjobb tulajdonságait ötvözi – az űrhajók tervezési esztétikáját és a funkcionalitást. Az ARGENT E700 / E700 GT valódi bőrből készült gamer székek nemcsak az egyedi, egy darabból álló, ívelt háttámlás dizájnra összpontosítanak, hanem csábítóan színes megjelenéssel is rendelkeznek. Az ARGENT E700 valódi bőr szék fekete, fehér és világosszürke, míg az ARGENT E700 GT zöld, kék és narancssárga színben is kapható. További kényelmi funkciók közé tartozik a valódi bőrhuzat a szék teljes felületén, beleértve az állítható fejtámlát is, a rendkívül jól szellőző kialakításának köszönhetően kiváló légzőképességet nyújt a bőr számára, az oldalsó fogantyúk segítségével pedig használat közben is egyszerűen beállítható a magasság és a dőlésszög mértéke. ​​​​​​​

Mindezek mellett több pozícióba állítható dőlésszög vezérlő mechanizmussal, Class-4 minősítésű gázlifttel, prémium minőségű 5 csillagos alumínium szerkezettel és a nagy méretű, 3 hüvelykes forgókerekkel rendelkezik a legjobb stabilitás és biztonság érdekében. Készülj a hihetetlen kényelemre az ARGENT E700 / E700 GT valódi bőr gamer székekkel és merülj el úgy a virtuális kalandjaid világába úgy, mint még soha.