TechAddikt Hardver Fujitsu A Fujitsu prémium kategóriás tárolóit jól fogadja a magyar piac

A Fujitsu prémium kategóriás tárolóit jól fogadja a magyar piac

A digitalizáció egyre gyorsuló üteme mellett mind több informatikai vezető látja be, hogy meglévő backup infrastruktúrája nem tud eleget tenni a folyamatosan változó adatközponti követelményeknek. A terabájtos és petabájtos nagyságrendű biztonsági mentéseket készítő vállalatok kezdik elérni kapacitásaik korlátait, miközben a feladat egyre több szakembert követel, az infrastruktúra költségei pedig az egekbe emelkednek.

A biztonsági mentést és az archiválást optimalizáló Fujitsu Storage ETERNUS CS8000 az infrastruktúra virtualizálásával és az adatok életciklusán átívelő folyamatok automatizálásával egyaránt segíti a teljesítmény, a kapacitás és a funkcionalitás igény szerinti skálázását, így megkönnyíti a kihívások megválaszolását és a követelmények teljesítését, amelyekkel a digitálisan átalakuló szervezetek naponta szembesülnek.

Minthogy különválasztja az adatmenedzsmentet a backup és az archiváló szoftverektől, az ETERNUS CS8000 megszünteti az adatvédelmi infrastruktúrák komplexitását. Minden elterjedt nagygépet, backup és archiváló szoftvermegoldást támogat, multikliens képességével teljes szabadságot ad a háttérrendszerek tekintetében. Lemezes mentési teljesítménye eléri az óránkénti 150 terabájtot, szalagra másoláskor pedig 100 százalékban kihasználja a hordozó teljesítményét. Ügyféltapasztalatok szerint az ETERNUS CS8000 akár 60 százalékkal csökkenti az összetett backup környezetek birtoklási összköltségét (TCO-ját), és hosszú távú megoldást ad a mentési, archiválás folyamatokhoz, még akkor is, ha a vállalatok újabb platformokat vezetnek be.

Kapacitás, teljesítmény és költség tekintetében az SSD, merevlemezes, szalagos és WORM adathordozók optimális keverékét kínálja, és gondoskodik a másolatszabályok érvényre jutásáról, beleértve a replikációt és a katasztrófa-elhárítást is. Az automatizált hordozóváltásnak köszönhetően a felhasználók mindig élhetnek a legfrissebb technológiák előnyeivel, a független minőségbiztosítás és a szalagok önjavító képessége pedig a hordozók kezelését is minden eddiginél könnyebbé teszi. Az összes adatra kiterjedő információs életciklus-kezelésnek (ILM) köszönhetően a vállalatok rendkívül hatékony működést, nullához közeli állásidőt érhetnek el, és automatikusan teljesíthetik a rugalmasan megválasztható szolgáltatási szinteket.

Az ETERNUS CS8000 egyedülálló módon lehetővé teszi egy rendszer két, egymástól akár 100 kilométerre levő helyszín közötti elosztását. Ebben a konfigurációban a gyorsítótár tükrözésével automatikusan másolatot készít minden adatról, így meghibásodás esetén a munkaterheléseket azonnal átirányítja a másik helyszínre. Az alkalmazások és az üzleti folyamatok még katasztrófahelyzetben is zökkenőmentesen futnak tovább, emberi beavatkozás nélkül. Bármely ponton következik be hiba, nem vezethet leálláshoz, mindez kimagaslóan hatékony és gazdaságos megoldást ad az üzletkritikus adatok non-stop, 24×7-es védelméhez.

A Fujitsu az ügyfelek visszajelzései és az IT üzemeltetés jó gyakorlata alapján sok éve folyamatosan fejleszti tárolómegoldását, az ETERNUS CS8000 így mára nemcsak rendkívül gyors és rugalmas, hanem ugyanennyire megbízható és gazdaságos központi adattárrá vált – ezt hazai népszerűsége is igazolja.