TechAddikt Hardver Fujitsu A Fujitsu uSCALE lehetővé teszi a fogyasztásalapú, helyben telepített infrastruktúra kialakítását

A Fujitsu uSCALE lehetővé teszi a fogyasztásalapú, helyben telepített infrastruktúra kialakítását

A Fujitsu megkönnyíti ügyfelei számára a helyben telepített fogyasztásalapú infrastruktúrára való áttérést a Fujitsu uSCALE infrastruktúra első előre csomagolt megoldásaival. Az új, rugalmas szolgáltatásként nyújtott (as-a-service) IT-infrastruktúramegoldásokat a felhőhöz hasonló, fogyasztásalapú havi számlázással lehet igénybe venni.

Az ügyfelek a Fujitsu számos előre csomagolt, helyben elérhető infrastruktúramegoldásának és szolgáltatásként nyújtott eszközének havi költségét kiszámíthatják az új uSCALE Price Estimator kalkulátorral. Az eszköz felméri az ügyfelek valós igényeit, majd gyors és átlátható módon kiszámítja a fogyasztásalapú árat.

A Fujitsu uSCALE Price Estimator segítségével ügyfelek elmozdulhatnak a felhőalapú számítástechnikában használatos fogyasztásalapú árképzési modell felé. A Gartner® iparági elemzőinek előrejelzése szerint 2025-re az újonnan beszerzett helyi telepítésű számítási és adattárolási erőforrások 40%-át szolgáltatásként fogják igénybe venni, szemben a 2021-ben mért alig 10%-kal .

Christian Leutner, alelnök, a Fujitsu európai platformüzletágának vezetője elmondta: „Az ügyfelek ma már szolgáltatásként akarják igénybe venni az IT-t. A helyi telepítésű infrastruktúrától is ugyanazokat az előnyöket várják el, mint a felhőtől: a rugalmasságot, a kézben tartható árat, az egyszerű adminisztrációt és a havi fizetési modellt. A Fujitsu uSCALE ezt az élményt biztosítja ügyfeleink számára az adatkezelésben, a feladatok végrehajtásában és az alkalmazások futtatásakor – csak éppen helyben, a saját telephelyükön. Így minden vállalkozás élvezheti a használatalapú fizetésre épülő felfelé és lefelé skálázás előnyeit, amelyek tőkét szabadítanak fel, és növelik a működési és pénzügyi rugalmasságot.”

A Fujitsu a jövőben tovább kívánja bővíteni előre csomagolt uSCALE megoldásai kínálatát, hogy a későbbiekben is megfeleljen ügyfelei releváns igényeinek.

A uSCALE Price Estimator megkönnyíti az IT-infrastruktúra havi üzemeltetési költségeinek becslését
A uSCALE Price Estimator segítségével a Fujitsu ügyfelei gyorsan és egyszerűen megbecsülhetik az adatkezelésre, a számítástechnikára és a munkahely-eszközökre vonatkozó fogyasztásalapú ajánlat költségeit. Világos képet kapnak a szolgáltatásként nyújtott infrastruktúra üzleti és pénzügyi előnyeiről, amelyek a következőket foglalják magukban:
• Az IT-infrastruktúra, valamint az üzleti és ügyféladatok feletti ellenőrzés fenntartása rugalmas és méretezhető, helyalapú IT-üzleti modellben
• Kiszámítható költségek – csak a helyi adatközpontokban ténylegesen igénybe vett erőforrásokért kell fizetni
• A legújabb technológiák előnyei, rugalmas növekedési lehetőségek, megfelelés és az adatbiztonsági előírások betartása átláthatóan kiszámított árak mellett
• Gyors ütemű növekedés az adminisztratív terhet a hardverkiosztás optimalizálásával csökkentő rugalmas IT-infrastruktúrával

„A költség természetesen fontos, de az érték még ennél is fontosabb” – folytatja Christian Leutner. „A Fujitsu uSCALE támogatja az üzleti rezilienciát, és növeli a pénzügyi és technikai rugalmasságot. Így az ügyfeleknek végre nem kell készpénzt lekötniük az infrastrukturális beruházásokba – és nem kell aggódniuk az erőforrások rendelkezésre állása miatt. Ráadásul bármilyen növekedési forgatókönyv esetén javul piacra lépési idejük. A Fujitsu uSCALE-ügyfelek szükség esetén bármikor hozzáférhetnek az előre telepített, használatra kész pufferkapacitáshoz.”

Előző cikkÖnfejlesztésre képes háztartási gépeket építene a Dyson, a beruházási terv új szakaszába lép
Következő cikkRemek hangzás játékokhoz: íme, a Philips TAG5106 gaming headset!