TechAddikt Mobileszköz Garett A Garett bejelentette Women Nova okosóráit

A Garett bejelentette Women Nova okosóráit

Az okosórák remekül kiegészítik az okostelefonokat köszönhetően az olyan funkcióknak, mint a hívásfogadás, az értesítések megtekintése és akár a távoli fényképezés is, emellett a beépített szenzoroknak köszönhetően hatékonyan képesek követni a naponta megtett lépések számát és a pulzusszámot, a fejlettebb megoldások pedig akár a vérnyomás, EKG vagy éppen a véroxigénszint mérésére is alkalmasak.

A lengyel okosóra és szépségápolási termékek vezető és többszörösen díjnyertes gyártója, a Garett örömmel jelentette be a legújabb Women Nova okosóráit, amelyek a legfontosabb egészségügyi szenzorokkal érkeznek.

Stílusos kialakítás

A női okosórák a férfiaknak szánt megoldásokkal szemben jelentős hangsúlyt fektetnek az esztétikára és az eleganciára, így remek divatkiegészítőnek számítanak a hétköznapok során. A fekete, rose gold és ezüst színű milánói acél és szilikon óraszíjakkal egyszerűen a saját stílusodhoz igazíthatod a karórát. Az 1,3 hüvelykes, érintőképernyős IPS-kijelzőt egy elegáns, kör alakú acélváz veszi körbe, amely visszafogott, mégis elegáns megjelenést kölcsönöz a karórának, így bármilyen ruhadarab mellé bátran felvehető. A Women Nova továbbá IP68 por- és vízálló hitelesítéssel is rendelkezik, azonban úszásra és más vízisportok követésére nem használható.

Beépített EKG- és további egészségügyi szenzorok

Az okosórák piacán kifejezetten ritkának számítanak a beépített elektrokardiogram (EKG) szenzorral felszerelt megoldások, amely kifejezetten hasznos a szívritmuszavar felismerésében. A Garett Women Nova emellett vérnyomás-, véroxigénszint és pulzusmérővel is rendelkezik, így teljes körű egészségügyi információval képes szolgálni a felhasználójáról.

Lépésszámlálás, sportüzemmódok és inaktivitás-érzékelő

Az okosóra támogatja a lépésszámlálást is, a telefonos társalkalmazás segítségével pedig nemcsak az elégetett kalóriát és a már megtett lépéseket megmutatja meg, hanem az útvonalat is képes megjeleníteni a telefon térképén. Az egészséges életmód fenntartásáért mindemellett több sportüzemmódot is támogat, beleértve a kültéri sétát, futást, mászást, biciklizést, kosarazást, tollasozást, pingpongozást, ugrókötelezést és a jógázást is. Emellett, ha az óra hosszabb ideig tartó inaktivitást érzékel, értesítést küld a felhasználóknak, hogy ezzel is motiválja az aktív és egészséges életmód követését.

Tudja azt, amire szükséged van
A Garett Women Nova a beépített Bluetooth 5.1-es kommunikációs kapcsolatnak köszönhetően Android és iOS készülékekkel is kompatibilis, amelyekre a párosítást követően képes értesítéseket küldeni a bejövő üzenetekről, e-mailekről és hívásokról, támogatja a telefonok kamerájának távoli vezérlését, valamint beépített alvásfigyelővel is rendelkezik.

Előző cikkÍme, a Toyota fafaragó mestere, aki motorokat fejleszt
Következő cikkZajszűrős mikrofonnal felszerelt BenQ monitorok videókonferenciákhoz