TechAddikt Mobileszköz Garett Garett Women Victoria okosórák

Garett Women Victoria okosórák

A Garett örömmel mutatta be a legújabb női okosóráját, a Garett Women Victoria-t. A Garett Women Victoria egy elegáns, egyedi kristály berakást idéző tokkal és IP67 hitelesítéssel rendelkező karóráit.

Manapság egyre nagyobb igény mutatkozik a luxuskiegészítők iránt. A Garett Women Victoria egy okosóra formájában biztosítja a luxusérzetet, amelynek a használati élményét a kristály berakást idéző tokozás teszi teljessé. Az idő és az egészségügyi információk megjelenítéséért egy 1,04 hüvelykes LCD kijelző felel, amelyet érintésvezérléssel lehet kezelni.

Aktív életmódra tervezve

A Garett Women Victoria beépített lépésszámlálóval rendelkezik és képes az elégetett kalóriákat is mérni, így kiváló megoldást jelent futáshoz, biciklizéshez, úszáshoz, mászáshoz, jógázáshoz, futballhoz, pingponghoz, tollashoz és egyszerű sétáláshoz, túrázáshoz is. Az óra hasonlóan a többi Garett megoldáshoz, képes mérni a véroxigénszintedet és a pulzusodat is, emellett figyeli az alvási szokásaidat és értesítéseket küld, amennyiben az előre beállított napi mozgásmennyiséget nem érted el, így minden olyan információval ellát, amely az egészséges életmód fenntartásához szükséges.

Értesítések és intelligens funkciók

A Garett okosórák értesítéseket küldenek a bejövő hívásokkal, SMS-ekkel, közösségi médiás üzenetekkel (beleértve a Facebookot és a Twittert) kapcsolatban, ráadásul az Android és iOS készülékekkel történő párosítást követően képes az időjárási információk megjelenítésére is. Az óra emellett képes a felhasználók lejátszási listájának és a párosított telefonok kamerájának kezelésére, így könnyedén válthatsz zeneszámaid között és minden korábbinál egyszerűbben készíthetsz tökéletes szelfit önmagadról.

Egyszerű testreszabás és vízálló kivitelezés

Az IP67 hitelesítéssel rendelkező, egyedi kivitelezésű toknak köszönhetően az óra alkalmas akár vízben történő használatra is, beleértve az úszást is. Mindemellett a Garett Women Victoria egyszerűen cserélhető milánói mágneses acél szíjakkal rendelkezik, amelyek arany és ezüst színekben érhetők el, így a szíj és a digitális óralapok cseréjével könnyedén a stílusodhoz igazíthatod a karórát.

Elérhetőség

Előző cikkKompakt kialakítás és nagy teljesítmény – A QNAP bemutatja a TS-x64eU rövid mélységű NAS rendszereit
Következő cikk[TESZT] Philips 65PML9636/12 4K UHD MiniLED Android TV – ilyen élénk színárnyalatok nincsenek is