TechAddikt Híradástechnika Philips A Philips Sound új modellekkel és termékfajtákkal bővíti a GO sport termékcsalád...

A Philips Sound új modellekkel és termékfajtákkal bővíti a GO sport termékcsalád kínálatát

A Philips Sound 2022-ben bővíti sportfejhallgató sorozatát az egyedülálló „hibrid” Philips A7507-es valódi vezeték nélküli, ANC fülhallgató bevezetésével. Emellett a márka, első alkalommal, új kategóriaként a hordozható Bluetooth hangszórókat is felveszi a kínálatba az új Philips S4807-es és S7807-es modellek bevezetésével.

A Philips TV & Sound márkák mögött álló anyavállalat, a TP Vision nagy sikert arat a Philips Sound sport sorozatával, amely része a vállalat azon ambiciózus stratégiájának, hogy a dedikált sport fül- és fejhallgatók vezető prémium márkája legyen. A Philips GO koncepció égisze alatt a sorozat számos fül- és fejhallgató modellből áll, amelyek mindegyikét úgy tervezték, hogy a kényelem, a strapabíróság, a vízállóság és a nagyszerű hangzás kombinációjának köszönhetően menet közben („on-the-go”) extra élményt nyújtsanak az aktív életmód és a sportolók edzései során.

Az új sorozatot a Philips Sound és a Team Jumbo Visma, a világ vezető holland kerékpáros és korcsolyázó csapatával, 2020 óta tartó szoros együttműködése is támogatja. A partneri kapcsolat lehetővé teszi, hogy a csapat legjobb versenyzőinek véleményét és tapasztalatait beépítsék a végső terméktervezésbe, a specifikációba és a megvalósításba.

Philips A7507: magas komfort-fokozatú fülhallgató intenzív sportoláshoz

A Philips A7507-es TWS fülhallgató kivételes hangminőséget biztosít, akár zajos edzőteremben edzünk, akár a szabadban futunk vagy szeles környezetben túrázunk. Ezt a nagyméretű, kis torzítású, grafén bevonatú meghajtók, és az LDAC és AAC kodekekkel való kompatibilitás kombinációjával sikerült elérni.

Az új ANC Pro rendszer választási lehetőséget kínál a teljes környezeti zajszűrés és a környezet hangjainak áteresztése között. Egy speciális algoritmus lehetővé teszi a szélzaj még hatásosabb csökkentését.

A Philips A7507-es hibrid specifikációja csontvezető mikrofonokat is tartalmaz a beszéd tisztaságának javítása és a kristálytiszta hívásminőség garantálása érdekében, még zajos háttér mellett is, futás vagy túrázás közben. 

Az akkumulátor élettartama nagyon kedvező, a fülhallgató nyolc órányi lejátszást kínál, míg a gyors USB-C töltés mindössze 15 perc után egy órányi lejátszást tesz lehetővé. A termék tokján keresztül további 21 óra töltési idő áll rendelkezésre. 

A Philips A7507-es hosszan tartó kényelmet biztosít a fülhallgató-stabilizátoroknak és a különböző méretű fülbetéteknek köszönhetően.

Philips S7807 és S4807: robusztus Bluetooth audió  útközben

Az új Bluetooth hangszórók ugyanazt a tervezési filozófiát követik, mint a Philips sportfülhallgatók, mivel strapabíróak és vízállóak, kényelmesek és könnyen hordozhatók, és nagyszerű hangzást biztosítanak otthon vagy útközben.

Ezeket a hordozható hangszórókat úgy tervezték, hogy bárhová magunkkal vihetjük őket, és por- és vízálló kialakításuknak köszönhetően minden körülmények között használhatók. A strapabíró, kétrétegű gumiborítás fekete és piros, vagy fehér és sárga, mutatós kivitelben kapható, szürkével kombinálva, és integrált, lecsatolható hevederrel.

A Philips S7807-es a kompakt, táskabarát méreteihez – 104 x 104 x 280 mm – képest hatalmas, kiváló minőségű hangzást kínál, köszönhetően a 20 mm-es magashangszóró és két 70 mm-es közép/basszus sugárzó, plusz egy passzív sugárzó beépítésének, ami egyaránt garantálja a mély basszusokat és a tiszta közép- és magashangokat. 

A 40 watt kimeneti teljesítmény lenyűgöző, és ezt a hangszóró hosszú, 24 órás „buli” játékidővel kínálja. Az S7807-es hangszóró, 5000 mAh-s külső akkumulátorként (power bank) működve, más készülékeket is feltölthet.

A kisebb Philips S4807-es – a nagyon kompakt 70 x 70 x 169 mm-es méretével – még mindig kitűnő hangzást biztosít, köszönhetően a 20 mm-es magashangszórónak, a 45 mm-es közép- és mélysugárzónak, valamint a két passzív sugárzónak. A 10 W teljesítmény 12 órás játékidővel áll rendelkezésre. 

Mind a Philips S7807-es, mind az S4807-es egyszerű többpontos Bluetooth 5.2 kapcsolatot kínál több eszköz csatlakoztatásához, és egyszerű kihangosítást biztosít push-to-talk módon, hangasszisztens aktiválásával.

Amellett, hogy az új hangszórók robusztusak, nagy teljesítményűek és könnyen szállíthatóak, mindkettő párosítható egy második szettel is, így nagyobb, valódi sztereó hangzást kínálnak, bármikor bulira készen.

Előző cikkA Philips Sound új Philips Fidelio vezeték nélküli modellekkel bővíti az AV platformot
Következő cikkA Philips bemutatja új 8807-es Performance sorozatú televízióit prémium specifikációkkal