TechAddikt Hardver QNAP A QNAP integrálja a Dahua Technology hálózati kameráit a felügyeleti rendszerek bővíthetőségéért

A QNAP integrálja a Dahua Technology hálózati kameráit a felügyeleti rendszerek bővíthetőségéért

A QNAP bejelentette, hogy a QNAP NAS kompatibilis a Dahua Technology Eco-Savvy 3.0, H.265 Wi-Fi és H.265 PTZ sorozatú hálózati kamerákkal.

A QNAP felügyeleti alkalmazások integrálják a teljes körű videomegfigyelési funkciókat a NAS-hoz, biztosítva a tárolási bővíthetőséget és tárolóhely-felügyeleti funkciókat az adminisztrátorok és a szakemberek számára. A H.265 tömörítési technológiájával a Dahua hálózati kamerái alacsonyabb sávszélességgel és nagyfokú biztonsági hatékonysággal rendelkeznek.

A Dahua Technology az iparág egyik legkiterjedtebb kamera-portfóliójával rendelkezek. A QNAP NAS-s integrációja átfogó funkcionalitást biztosít a felhasználóknak követelményeinek kielégítésére.

„Nyitottság, az integráció és az innováció volt a vezérelvünk” – nyilatkozta Daniel Chau, a Dahua Technology tengerentúli marketingigazgatója. „Örömmel dolgozunk olyan partnerekkel, mint a QNAP, hogy jobb megoldást alkossunk az ügyfelek számára. Nagyra értékeljük az együttműködést és arra számítunk, hogy ez a felhőfelügyeleti megoldás gyorsan fog növekedni.”

„Köszönjük, hogy folyamatosan együttműködhetünk a Dahua Technology-val, a QNAP azon dolgozik, hogy kiterjessze a NAS felügyeleti alkalmazásokat” – nyilatkozta Alan Kuo, a QNAP termékmenedzsere. „Örömmel jelentjük be, hogy a Dahua Technology Eco-Savvy 3.0, H.265 Wi-Fi és H.265 PTZ sorozatú hálózati kameráinak teljes integrációját a QNAP felügyeleti megoldásokba. A felhasználók számára nagyobb rugalmasságot, a megfelelő IP-kamerák kiválasztását kínáljuk a rendszer telepítésekor.”

A QVR Pro átfogó videomegfigyelési szolgáltatásokat integrál a QNAP NAS-ba, biztosítva a QTS-től elválasztott felvételi környezetet a tárolás bővíthetőségével és rugalmas tárhelykezelési funkciókkal. Az optimalizált QVR Pro Client szoftver egyetlen felületen teszi lehetővé az élő megfigyelést és a gyors lejátszási funkciót.

Szólj hozzá!