TechAddikt Hírek Feilo Sylvania: hajlékony LED szálak teremtik újra a hagyományos izzók meleg fényét?

Feilo Sylvania: hajlékony LED szálak teremtik újra a hagyományos izzók meleg fényét?

A Feilo Sylvania világítástechnikai vállalat bemutatta az első olyan LED-es fényforrásokat, amelyek gyakorlatilag minden szempontból tökéletesen utánozzák a klasszikus szénszálas izzók tulajdonságait. A LED technológia élvonalába tartozó kollekció már Magyarországon is kapható.

A Feilo Sylvania bemutatta tehát legújabb spirálkonstrukciós LED fényforrásait, amelyek a hagyományos LED megoldásoktól teljesen eltérő vizuális élményt nyújtanak, így tökéletesen képesek visszaadni a hagyományos izzók által megteremtett melegfényű atmoszférát. A rugalmas LED szálakat tartalmazó Sylvania ToLEDo Vintage fényforrások gyártásánál olyan csúcstechnológiát (Flexible Filament Chip Technology) alkalmaznak, amelyet kifejezetten a népszerű, gyenge megvilágítású, Vintage fényhatás megteremtésére terveztek.

Az egyedi kialakítású fényforrások professzionális és magáncélú felhasználásra egyaránt kiválóan alkalmasak minden olyan területen, ahol a dekoratív megjelenés, illetve a meghitt, ám mégis elegáns atmoszféra megteremtése a cél. Ideális megoldást kínálnak vendéglátóhelyek (hotelek, éttermek, kávézók, bárok) belsőépítészeti kialakításához, műemlék épületek belső terének megvilágításához, vagy kísérletező kedvű amatőr lakberendezők kreatív elképzeléseinek megvalósításához egyaránt.

A Sylvania ToLEDo Vintage kollekció tagjai három különböző formájú spirálkonstrukcióval (Helix, Cord, Flow), négy különböző formában kerülnek piacra (gyertya, A60, ST64, gömb 95mm és 125mm). A kollekció miden tagja arany színű üvegbúrát kapott, és minden modell rendelkezésre áll szabályozható és nem szabályozható fényerejű változatban is.

“A Sylvania a kezdetektől fogva úttörő szerepet játszik a hagyományos megjelenésű LED-es fényforrások gyártásában. A ToLEDo Vintage választékunk az első sorozat, amely gyakorlatilag tökéletesen újrateremti a hagyományos izzók fényhatását, sőt ennél tovább is megy, mert a FFCT technológiának köszönhetően belenézhetünk a fényforrásba anélkül, hogy elvakítana a fénye” – mondta el Tokajiné Tajti Anita, az Inesa Europa közép-kelet európai kereskedelmi igazgatója.

A Sylvania ToLEDo ™ Vintage fényforrások műszaki paraméterek tekintetében, és környezetbarát tulajdonságaiknak köszönhetően is a LED technológia élvonalát képviselik. Használatukkal akár 92%-os energiamegtakarítás is elérhető, kimagasló fényhasznosítási mutatókkal rendelkeznek, minimális a CO2 kibocsátásuk, továbbá nem tartalmaznak higanyt. Élettartamuk átlagosan 15.000 óra, ami 7,5-szer hosszabb, mint a hagyományos izzólámpáké.

Szólj hozzá!