TechAddikt Hardver SteelSeries A SteelSeries bemutatta az Aerox 3 és az Aerox 3 Wireless 2022...

A SteelSeries bemutatta az Aerox 3 és az Aerox 3 Wireless 2022 egereit

A gaming- és esport-perifériákban világelső SteelSeries bemutatta az Aerox 3 Wireless és az Aerox 3 gaming egerek új verzióit, amelyek ezentúl új hófehér (Snow) kiadásban is elérhetők. Amikor minden ezredmásodperc számít, a sebesség kiemelkedő szerephez jut. Az Aerox egerek 2022-es kiadásait az ultrakönnyű használatra tervezték és a leggyorsabb egérmozgatásra optimalizálták a 100%-os prémium minőségű PTFE teflontalpakkal, így a játékosok könnyedén felülkerekedhetnek versenytársaikon.

  • A SteelSeries Aerox 3 Wireless (2022-es kiadás) – Amikor a kevesebb több. A 200 órás vezeték nélküli üzemidővel büszkélkedő egér egyaránt támogatja a 2,4 GHz-es vagy Bluetooth üzemmódokat, a súlya pedig alig éri el a mindössze 68 grammot. Az ultrakönnyű Aerox 3 vezeték nélküli egeret úgy tervezték, hogy villámgyors, kompromisszummentes teljesítményt nyújtson a játékosoknak. A következő generációs Golden Micro IP54 kapcsolók hibátlan kattintást, a Quantum 2.0 Dual Wireless technológia pedig stabil, megbízható jelet biztosít. A kiváló pontosság érdekében a TrueMove Air optikai szenzor pixelpontos követést biztosít, míg a selymesen sima tapintású, 100%-os prémium minőségű PTFE teflontalpak jobb irányítást és gyorsabb sebességet biztosítanak a játékosok számára. Vízálló AquaBarrier™ bevonat – amely IP54 hitelesítésű biztonságot nyújt -, a 3 zónás RGB világítás és a gyorstöltés, valamint a széleskörű testreszabást biztosító USB-C kábel teszi teljessé a díjnyertes egeret, amelyet céltudatosan a féktelen sebesség elérésére terveztek.
  • SteelSeries Aerox 3 (2022-es kiadás) – Könnyű = gyors. Az ultrakönnyű, 59 grammos Aerox 3-at kifejezetten gyorsaságra és könnyed játékmenetre tervezték. A selymesen sima tapintású, 100%-os prémium minőségű PTFE teflontalpak jobb irányíthatóságot és gyorsabb sebességet biztosítanak, míg az USB-C super mesh kábel kisebb ellenállást garantál az egyszerűbb mozgathatóság érdekében. A borítás alatt az Aerox 3 következő generációs Golden Micro IP54 kapcsolókkal – amelyeket 80 milliós kattintási élettartamra terveztek (a többi gamer egér élettartamának háromszorosa) -, TrueMove Core optikai szenzorral és 3 zónás RGB világítással rendelkezik. Az egyedülálló Aerox kialakítás az IP54 vízálló AquaBarrier™ bevonattal – az első gamer egér, amely IP54-es besorolást kapott – nyugalmat biztosít a csöppnyi kis balesetekkel szemben.

Az Aerox 3 és Aerox 3 Wireless 2022 hófehér (Snow) és fekete (Onyx) színekben már elérhető a SteelSeries.com oldalon és a gyártó hivatalos partnereinek kínálatában.

Előző cikkFejlett vezetéssegítő rendszereiért aranyéremmel jutalmazta a Ford Transit Custom modellt az Euro NCAP
Következő cikkAz ADATA bemutatta a LEGEND sorozatú PCIe M.2 2280 SSD-it