TechAddikt Szoftver Felhasználói A Sygic online térképei már magyarul is elérhetők

A Sygic online térképei már magyarul is elérhetők

A Sygic navigációs szolgáltató által készített, utazástervezésre összpontosító térképek mostantól magyarul is elérhetők.

Az online utazástervező Sygic Maps, illetve az Android és iPhone alkalmazások segítségével a magyar felhasználók anyanyelvükön tervezhetik meg utazásukat, vagy fedezhetnek fel érdekesebbnél érdekesebb helyszíneket.

,,Az új nyelvek hozzáadásával a nyárra szeretnénk felkészülni, mert ilyenkor több, mint egymillió ember használja aktívan a Sygic Travel alkalmazásait” – mondta Barbora Nevosádová, Senior Business Developer a Sygicnél.

,,A mobilappok és a weboldal nyelve automatikusan igazodik a telefon és a böngésző nyelvi beállításaihoz. A felhasználói felület mellett a legfontosabb turisztikai látványosságok leírásai is elérhetők lefordítva” – folytatta Nevosádová.

A Sygic Maps utazástervező és a mobilalkalmazások használata során tehát most már 17 nyelv közül lehet választani: magyar, angol, cseh, francia, holland, kínai, koreai, lengyel, német, olasz, orosz, portugál, spanyol, svéd, szlovák, török és ukrán.