TechAddikt Hardver Thermaltake A Thermaltake bemutatja a türkizkék és a brit versenyzöld színű TOUGHFAN 12...

A Thermaltake bemutatja a türkizkék és a brit versenyzöld színű TOUGHFAN 12 ventilátorait

A Thermaltake bemutatta az új türkizkék és brit versenyzöld színű TOUGHFAN 12 nagy statikus nyomású ventilátorait, amelyek a kiváló hűtési teljesítmény mellett most új megjelenést is kölcsönöznek az eredeti TOUGHFAN sorozatnak.

A ventilátorok a legújabb sokszínű terméksorozatunk részét képezik, így felhasználóknak ezentúl lehetőségük lesz a türkizkék vagy brit versenyzöld színű toronyházhoz vagy memóriához passzoló ventilátorok kiválasztására, hogy a „Your MOD, Your Way” szellemében állíthassák össze a saját elképzeléseiknek megfelelő PC-ket.

Az eredeti TOUGHFAN 12 sorozat előnyeit örökölve, a TOUGHFAN 12 Turquoise/Racing Green nagy statikus nyomású ventilátor csendes hűtési teljesítményt, kiemelkedő stabilitást és kiváló élettartamot biztosítanak. A nagy statikus nyomású ventilátorral és PWM vezérléssel rendelkező TOUGHFAN 12 Turquoise/Racing Green maximum 2000 fordulat/perc sebességgel képes működni alacsony, mindössze 22,3 dBa zajszintet mellett. A folyadékkristályos polimer ventilátorlapátok (LCP) rendkívüli szakítószilárdsággal rendelkeznek, alacsony hőtágulási együtthatójuk pedig csökkenti a ventilátor rezgését maximális sebességű üzemel esetén. A türkizkék ventilátor lapátjai világosszürke színűek gyöngyöződő fényvisszaverődéssel, míg a brit versenyzöld megoldás fémes fényvisszaverődésű, matt fekete lapátokkal rendelkezik.

A stabilitás és tartósság növelése, valamint a zajszint csökkentése érdekében, a TOUGHFAN 12 forgató motorjának központi eleme acélból készült, emellett réz borítással is rendelkezik, amely tovább erősíti a tengelyt. A sarkokhoz rögzített rezgéscsillapító gumibetétek a vibráció csökkentése mellett egyaránt védelmet nyújtanak a ventilátoroknak és a számítógépházaknak is. Ezenkívül a TOUGHFAN 12 optimalizált, második generációs hidraulikus csapágyakkal lett felszerelve. Az egyedülálló szerkezeti kialakítás lehetővé teszi, hogy a kenőanyag kifejezetten azokra a területekre jusson el, ahová szükséges, így minimalizálja a súrlódást és növeli a ventilátor élettartamát is.

Azoknak a PC rajongóknak, akik nagy teljesítményű, csendes és színes ventilátort keresnek, az új TOUGHFAN 12 Turquoise/Racing Green nagy statikus nyomású ventilátorok kiváló választást jelentenek.

Előző cikkDigitalizációval a tartós kórházi ellátásra szoruló gyermek gyógyulásáért – az OncoVR immár Pécsen és Szegeden is segít
Következő cikkA QNAP bemutatta a Zhaoxin 8 magos processzorral felszerelt TVS-675 2,5 GbE NAS-t