TechAddikt Mobileszköz Samsung A világhírű fényképész, Rankin és a zenész Stefflon Don közös fotósorozata az...

A világhírű fényképész, Rankin és a zenész Stefflon Don közös fotósorozata az új Galaxy S21 Ultra 5G kamerájával készült

A Samsung és a neves művész, Rankin a vállalat új Galaxy S21 Ultra 5G csúcsmobiljával készített fotósorozatot mutatott be. Az együttműködésben, amely a 80-as évek ikonikus női példaképeit idézi meg, részt vett a brit rapper, énekes és dalszövegíró Stefflon Don is, akit szintén inspiráltak az egész generáció kultúráját meghatározó női alkotók.   

A nyolcvanas évek szellemisége és a közösségi média modern energiája találkozik Rankin és Stefflon Don alkotásaiban, amelyek játékos formában, látványos álló- és mozgóképeken, valamint TikTok videókon idéznek meg egy időtlen korszakot. A sorozat színei, stílusa és megjelenése a Samsung Galaxy S21 Ultra 5G lencséjén keresztül teltek meg élettel.   

A Galaxy S21 Ultra 5G új szintre emeli az okoseszközökről alkotott elképzeléseket, így általa a két művész is egészen újfajta módon fejezhette ki kreativitását. A közösségi médián a művészet új formái alakulnak ki, amelyekben egy egész generáció alkot és élvezi az alkotásokat mobilképernyőn. Legújabb projektjében Rankin ezt a trendet fedezte fel és készített egyedi tartalmakat a Galaxy csúcskészülékek segítségével. 

„A kreatív alkotás alapja számomra az új technikák és módszerek felfedezése, amelyekkel forradalmi tartalmakat hozhatok létre. A fotózáson Stefflon Donnak, a Samsungnak és a Galaxy S21 Ultra 5G-nek köszönhetően alkalmam nyílt egy újfajta alkotói folyamatban kipróbálni magam, persze a saját stílusomban – mondta el Rankin. – Azt csináltam, amit igazán szeretek, ám ezúttal egy okostelefon segítségével. Kreatív tartalmakat fényképeztem, szerkesztettem és gyártottam, de a technológia sosem látott mértékben diverzifikálta az munkámat. Nagyon büszke vagyok arra, hogy a nyolcvanas évek legendái előtt tisztelegtünk, akik szabadon fejezték ki egyéniségüket és továbbra is inspirálják a mai fiatal generációt.”

A nyolcvanas évek művészei utat nyitottak a hozzám hasonló zenészek számára a sikerhez. Fantasztikus lehetőség volt számomra a Samsunggal és Rankinnel való együttműködés, amellyel megidézhettük a lenyűgöző stílusukat és energiájukat” – mondta Stefflon Don. 

A Galaxy S21 Ultra 5G továbbfejlesztett professzionális kamerájával és 8K videókivágás funkciójával Rankin könnyedén ragadott ki nagyfelbontású fotókat a 8K videófelvételekből, így a fotózás minden apró részlete állóképekként és videókként is megosztható a közösségi csatornákon. Az új Rendezői nézet segítségével a művész élőben válogathatott és válthatott a beállítások között, hogy azok megidézzék a nyolcvanas évek hangulatát. Rankin a Vlogger nézet használatával készített videón egyszerre rögzíthetett anyagot az előlapi és hátlapi kamerákkal, így a reakciói is bekerülhettek a kész videókba. Az Élő indexképekkel megváltoztathatta a felvétel szögét, távolíthatott vagy ráközelíthetett a múzsára, Stefflon Donra, a százszoros Space Zoom, ultranagyítással pedig elkészülhetett néhány játékosabb, közeli kép is.

A Galaxy S21 Ultra 5G a Galaxy S széria évtizedes sikertörténetének legújabb fejezete, amely a hagyománynak megfelelően a legújabb, élvonalbeli technológiákat hozza el a lehető legjobb mobilos élmény érdekében. A sorozat három új tagot vonultat fel, hogy mindenki megtalálja a saját életstílusához leginkább illeszkedő modellt. A Galaxy S21 5G és a Galaxy S21+ 5G készülékek a legújabb prémium megoldásokkal érkeznek, hogy a felhasználók a lehető legtöbbet hozhassák ki a pillanatból. A Galaxy S21 Ultra 5G egyedülálló, élvonalbeli megoldásaival azoknak készült, akik egy lépéssel előrébb járnak. Az új, ikonikus formatervezéssel, a továbbfejlesztett fotós és videós funkciókkal, az egyedülálló képmegjelenítéssel és a megbízható csatlakoztathatósággal a Galaxy S21 készülékeket az emlékezetes pillanatokra tervezték.

A Samsung Galaxy S21 modellekhez hasonló készülékekkel és a közösségi média erejével a felhasználók következő generációja is kifejezheti egyéniségét, miközben felfedezheti a múlt, és inspirálhatja a jövő alkotóit.