TechAddikt Hírek Acer@SzeBIT: középpontban az oktatás

Acer@SzeBIT: középpontban az oktatás

Minden kétséget kizáróan egy napra teljesen felkavarodott az állóvíz Szegeden, legalábbis ami az IT-vonalat illeti: világmárkák hazai képviseletei november végén mutatták be leginnovatívabb termékeiket, megoldásaikat. Természetesen az Acer sem hiányozhatott az eseményről.

Háromezer látogató szemlélhette meg több, mint tíz kiállító standját a SzeBIT keretein belül. Az esemény középpontjában nem titkoltan az oktatás állt, ennek megfelelően a felsorakoztatott termékportfóliók erre az irányvonalra voltak kihegyezve.

Az Acer is teljes palettáját felvonultatta, még a gamer irány is megtalálható volt – miért is ne lehetne akár egy játékra felvértezett, masszív és combos konfigurációt bevetni az edukáció területén?

Persze az Acer kimondottan oktatást támogató termékekkel készült. Ezek az eszközök elsősorban az osztálytermi előadások figyelemre méltó kellékei.

Bemutatkozott a Classroom Manager szoftver is, erre külön demo roommal készült az Acer. Mindemellett a tanárok, és maguk a diákok is élesben próbálhatták, tesztelhették a programot az erre a célra kihelyezett Acer eszközökön.

A 2017-es SzeBIT során a délután folyamán előadásokat is prezentált az Acer magyarországi képviselete, melyek témája az oktatásban részt vevő Acer termékek, és a köréjük építhető környezet volt fókuszban.

Még több fotó: Techaddikt.hu Facebook oldal
Szerkesztőségünk mobilinternet-hozzáférését a Telenor Magyarország biztosítja. Az Autóaddikt.hu Telenor Hello Data csomagot használ.
Együttműködő partnereink: Acer Hungary, ASUSDuplitec, Canon, Camera Kft., Telenor Magyarország
Utómunka hardver: Acer, ASUS

Szólj hozzá!