TechAddikt Tesztek PC játékteszt Destiny 2 Expansion Pass: Curse of Osiris – bővül a játékidő,...

[TESZT][PC] Destiny 2 Expansion Pass: Curse of Osiris – bővül a játékidő, bővül a sztori

Néhány héttel ezelőtt írtunk a Destiny 2-ről, PC-s és konzolos verzió tekintetében is. Közben befutott az Expansion Pass, amely bár remek alternatívája a Season Pass-nak, mégsem teljesen ugyanaz. Új sztori, missión, gear, és level cap növekedés.

Nem titkoltan két sztorit fog hozzácsapni a Bungie shooterének, a Destiny 2-nek az Expansion Pass-a az alapjátékhoz: az első DLC meg is érkezett, és a titokzatos Curse of Osiris címet kapta.

Az új tartalom egy nagyjából 2-3 plusz játékidőt ígérő tartalmat hordoz, kettő vadonatúj multiplayer térképpel. Mindezzel a fantasztikusan jól beirányzott Raid Lair opció még jobban brillírozható, ez valódi kihívást jelent még a hardcore játékosoknak is, egyedülálló feladványokkal, de kapunk sok puzzle-t és gazdag lootot is.

Ugyanakkor maga a kampány nem annyira izgalmas, mint számítottunk rá, Mercury erdeiben leginkább kiszámítható cselekmény érkezik, azzal együtt, hogy ide is csempésztek újabb megközelítésű játékelemeket.

Két új csapással, a Garden World-del és a Tree of Probabilities-szel is találkozhatunk az összesen kilenc egymáshoz kapcsolódó küldetésben.

Két új boss is érkezik. Ezek alapjában véve érdekesnek definiálhatók, viszont csapatmunkával túlontúl egyszerűnek tűnt a legyőzésük.

Szerkesztőségünk két tagja jelentkezett be coop-ba, így egy teamen, egy flag alatt sikerült harcolnunk, s úgy éreztük, vajmi kevés az ellenállás a bossok részéről; némi túlzással akár ketten is padlóra küldhettük volna az ellent.

De nem tettük, mert a Curse of Osiris varázsa még mindig a Destiny 2 alapjainál keresendő, ugyanis a nagybetűs hangulat még mindig igencsak garantált.

Azzal együtt, hogy a küldetések relatíve rövidek, és nem erőlteti meg magát egyik boss sem, elmondható, hogy korrektül sikerült a kiegészítő pakk első DLC-je, ami alapjaiban a Destiny 2 egész szellemiségének köszönhető.

A cikk elkészítéséhez Acer Predator 17 X-et használtunk.

Játéktesztjeinkhez AOC gaming monitorokat használunk.

Szerkesztőségünk mobilinternet-hozzáférését a Telenor Magyarország biztosítja. Az Autóaddikt.hu Telenor Hello Data csomagot használ.
Együttműködő partnereink: Acer Hungary, ASUSDuplitec, Canon, Camera Kft., Telenor Magyarország
Utómunka hardver: Acer, ASUS

 

Szólj hozzá!