TechAddikt Hardver AOC AOC AGON AG251FZ – gaming monitor, 240 Hz képfrissítéssel

AOC AGON AG251FZ – gaming monitor, 240 Hz képfrissítéssel

Az AOC nemrégiben jelentette be eddigi leggyorsabb, TN paneles monitorját, az AGON AG251FZ kijelzőt.

aoc-agon-ag251fz-240hz-techaddikt-gaming

A 25 hüvelykes kijelző 240 Hz-es képfrissítést és pusztán 1 ms válaszidőt nyújt a számítógépes játékok és az e-sport legelkötelezettebb rajongói számára, amellyel nemcsak természetes mozgásélményt biztosít a gyorsan változó játékkörnyezetben, hanem egyenletes játékélményt is, mindenfajta bemozdulás és életlenség nélkül. Az AGON AG251FZ a lehető legfolyamatosabb grafikával gördülékeny játékélményt nyújt: az Adaptive Sync technológiának köszönhetően a képtörés és a szakadozás élménye a múlté.

Az AOC AGON AG251FZ – az AGON-sorozat eddigi leggyorsabb monitora – 2017. januárjában kerül a boltokba, ajánlott kiskereskedelmi ára 499 euró lesz.

Csúcstechnológia a kényelmes játék érdekében

Az AGON-sorozat jó példája az AOC azon törekvésének, hogy a lehető legjobb hardvert kínálja – ez a célkitűzés a részletekben is megjelenik. A kijelző Ergo Dial ergonomikus állványa lehetővé teszi a monitor testre szabott beállítását: a magasságot egy skála segítségével lehet pontosan beállítani, ezenkívül a képernyő dönthető és forgatható is. A hosszú órákig tartó játék során a felhasználók szemét csúcstechnológia védi: a villódzásmentes Flicker-free technológia minimálisra csökkenti a kellemetlen villódzást, a Low Blue Light mód pedig megóvja a szemet az esetlegesen káros kék spektrumú fénytől. A 240 Hz-es képfrissítéssel az AG251FZ képernyőn megjelenített minden egyes kép kristálytiszta – függetlenül attól, hogy mennyire gyorsan és váratlanul követik egymást az események a játékban.

A folyamatos finomítás megéri a befektetést

Az AG251FZ célja, hogy megfeleljen a játékosok csúcskategóriás monitorokkal szemben támasztott magas elvárásainak, lebilincselő élményt nyújtva a számukra. A 25 hüvelykes kijelző számos további egyedi funkciót tartalmaz, többek között a Low Input Lag Mode input lag csökkentő funkciót, amely biztosítja, hogy a készülék minden utasítást azonnal teljesítsen, valamint az ún. Shadow Control funkciót, amely anélkül világítja meg a sötét részeket, hogy az hatással lenne a képernyő többi részére. Ezenkívül a QuickSwitch billentyűblokk lehetővé teszi a játékosok számára, hogy gyorsan váltsanak az FPS, a versenyzős vagy RTS játékokra szabott, előre beállított funkciók között. Ezen funkciók kombinációjával a játékosok korábban soha nem tapasztalt játékélményhez juthatnak.