TechAddikt Hírek Véget ért a Watch Dogs 2 kisfilm pályázata, kihirdették a nyerteseket

Véget ért a Watch Dogs 2 kisfilm pályázata, kihirdették a nyerteseket

A PlayON Magyarország, a Watch Dogs 2 hazai forgalmazója októberben kisfilm-pályázatot hirdetett a Watch Dogs 2 videojátékhoz kapcsolódóan.

watch-dogs-2-techaddikt

A pályázóknak egy, a játék hangulatát visszaadó 2-7 perces rövidfilmet kellett alkotniuk, akár élőszereplős film, akár animáció formájában.

A november 10-én lezárul pályázatra számos kiemelkedő alkotás érkezett, így a zsűrinek valóban nem volt egyszerű dolga az első három helyezett kiválasztásakor.

A verseny győztese Ádám Gergő és Sum Dávid animált képregénye lett, mely a zsűri véleménye szerint egyszerre hatott modernnek – zenei körítésének, beállításainak hála –, és nosztalgikusnak a 80-as évek demo szcénáját idéző megvalósításának köszönhetően.

A nyertes kisfilm alkotói részt vehetnek egy egynapos látogatáson a Digic Pictures (www.digicpictures.com) stúdiójában, valamint egy Extreme Digital 150 ezer forintos ajándékkártyával és egy Watch Dogs 2 ajándékcsomaggal lesznek gazdagabbak.

Második helyezést ért el Thompson Miklós és csapata a Loading című alkotással, mely effektjeivel és kiemelkedő dinamikájával jól hozta a hacker-világ hangulatát.
Harmadik lett Szabó Gergő, aki kisfilmjében remekül elkapta a technikaközpontú városunk atmoszféráját, van benne spiritusz, kraft.

A zsűri különdíjjal jutalmazta Szilágyi Szabolcs alkotását, mely a mezőnyhöz képest egészen új megközelítést alkalmazott, egyedi hangulatot teremtve a filmhez.

A nyerteseknek a szervezők ezúton is gratulálnak.

A győztes kisfilmek alább tekinthetők meg.