TechAddikt Hardver AOC AOC monitort karácsonyra: néhány tipp a felhozatalból

AOC monitort karácsonyra: néhány tipp a felhozatalból

A karácsony már az ajtóban toporog, de sokan talán még nem találták meg a megfelelő ajándékot. Az AOC monitorjaival olyan ajándékötleteket ajánlunk a karácsonyfa alá, amelyek otthoni vagy irodai felhasználóknak és megszállott számítógép játékosoknak egyaránt nagy örömet okozhat.

Az otthoni felhasználók számára a 27 hüvelykes (68,58 cm) Q2781PQ vagy a 35 hüvelykes (81,29 cm) U3277PWQU modell lehet ideális, a 27 hüvelykes (68,58 cm) AG271QG és a 35 hüvelykes (88,9 cm) ívelt AG352QCX kijelző pedig az AGON prémium kategóriás gaming szériájának kiemelkedő teljesítményt nyújtó monitorjai.

Az iroda elegáns darabja: AOC Q2781PQ

Az AOC Q2781PQ ideális otthoni vagy irodai kiegészítő lehet azok számára, akiknek a teljesítmény mellett a stílusos megjelenés is számít. A 27 hüvelykes kijelző ultrakeskeny fekete kerettel rendelkezik: a jobboldali, baloldali és felsőkeret mindössze 5,7 mm, az alsókeret 6,25 mm széles. Az AH-IPS panelnek köszönhetően a kijelző széles (178°) betekintési szöget biztosít, valamint az sRGB színtér 100%-os lefedésével rendelkezik. A QHD (2560 x 1440 képpont) felbontás a kijelzőt képszerkesztésre is alkalmassá teszi, kiemelendő továbbá a monitor adatforrások széles skálájához történő csatlakoztathatósága.

Teljesítménynövelés az új évben: az AOC U3277PWQU

Az AOC U3277PWQU ideális választás azok számára, akik jelentős térigénnyel rendelkeznek az asztalon.

A 3840 x 2160 képpontnak köszönhetően ez a 32 hüvelykes kijelző a Full HD felbontás négyszeresével büszkélkedhet, ezáltal tökéletesen alkalmas kép- és video szerkesztésre, valamint egyéb kreatív munkafolyamatok végzésére. A kijelző AMVA panelje az NTSC színtér esetében 95%-os, az sRGB színtér esetében 100%-os lefedést biztosít, továbbá 1 milliárd színes színtámogatással bír (Real 8-bit+FRC).

Az ívelt AOC AG352QCX – ideális ajándék megszállott gamerek számára

A 27 hüvelykes AG271QG és a 35 hüvelykes AG352QCX az AGON sorozat két legújabb tagja, melyek csúcstechnológiát nyújtanak a számítógépes játékok legelkötelezettebb rajongói számára. Az AG271QG egyike az AGON sorozat NVIDIA G-SYNC™ technológiával rendelkező modelljeinek, 165 Hz-es frissítési sebességének köszönhetően a képek nem mosódnak el és nem szaggatottak. A magával ragadó játékélmény érdekében a kijelző IPS technológiával (AHVA) rendelkezik. Mint a legtöbb AGON monitor, ez a típus is a személyes igényeknek megfelelően állítható AOC Ergo Dial állványzattal lett felszerelve. A monitortalp billenthetősége, forgathatósága és állítható magassága még a maratoni játékmenek alatt is kényelmes testtartást tesz lehetővé.

Az AG352QCX kijelző az AGON sorozat első ívelt kiejlzője, 2000 mm-es ívsugarának köszönhetően a monitor átöleli a látóteret és jelentősen megnöveli a mélységérzetet. Emellé társul még a 200 Hz-es frissítési sebesség és az Adaptive-Sync techológia. A kijelző rendelkezik Low Input Lag Mode funkcióval és Shadow Control funkcióval is. Előbbinek köszönhetően a játékosok által adott parancsok késedelem nélük hajthatók végre, utóbbi révén pedig a kijelző fény-árnyék aránya optimálisra állítható. Az AG352QCX mindemellett személyre szabható LED alapú háttérvilágítást kínál a monitor hátulján és a keret alsó részén.

Mind az AOC AG271QG mind pedig az AOC AG35QCX számos különböző ergonómiai funcióval rendelkezik, továbbá mindkét kijelző szemkímélő Flicker-free villódzásmentes technológiával felszerelt.