TechAddikt Hírek ASUS Bizalom – elindult a gyártó kiemelt megbízhatósági programja Magyarországon

ASUS Bizalom – elindult a gyártó kiemelt megbízhatósági programja Magyarországon

Megtudtuk, hogy az ASUS tegnaptól, azaz 2015. július 13-tól hazánkban is elindította kiemelt megbízhatósági programját, ami az alap, 2 éves jótállás mellett extra biztonságot és kényelmet biztosít. A programba regisztráló, ASUS notebookot és táblagépet vásárló felhasználók a jótállási idő első évében, műszaki meghibásodás esetén a készülék javításán felül a vételárat is visszakapják.

asus_bizalom_magyarorszag_techaddikt

A programban az ASUS teljes notebookos termékkínálata részt vesz, a belépőszintű modellektől a legmagasabb teljesítményt nyújtó, játékosoknak szánt készülékekig terjed a skála. Az iskolakezdésre készülő családok, diákok számára jó hír, hogy az ASUS Bizalom programba a Transformer Book család 2 az 1-ben modelljei és a ZenPad androidos táblagépek is beletartoznak. A későbbiek folyamán a hazai megjelenéseknek megfelelően bővülhet a programban résztvevő termékek listája.

Az ASUS Bizalom – részletek:

  • Vásároljunk egy, a programban résztvevő ASUS notebookot, 2 az 1-ben készüléket vagy ASUS ZenPad tabletet 2015. július 13. és 2015. december 31. között.
  • Regisztráljuk a készüléket a www.asusbizalom.hu oldalon a vásárlást követő 15 napon belül a vásárlást igazoló számla feltöltésével – az engedélyezett regisztrációk maximális száma háztartásonként 1, vállalatonként 10.
  • Ha a készülékkel kapcsolatban műszaki probléma merülne fel, hívni kell az ASUS Ügyfélszolgálatot, ismertessük a problémát és kérjünk javítást.
  • Amennyiben a hiba a vásárlást követő 31 napon túl és 365 napon belül következne be, akkor a javításon felül a készülék vételárát is visszaigényelhetjük az ASUS Bizalom programnak köszönhetően.
  • Nyújtsuk be igénylésünket a www.asusbizalom.hu oldalon a termék javítását követő 30 napon belül a javítási dokumentumok feltöltésével.
  • Amennyiben az igénylés jogosnak bizonyul, 30 napon belül teljes visszatérítést fogunk kapni közvetlenül a bankszámlánkra, vagyis a javított készüléket és az árát is visszakapja.

A Bizalom programban résztvevő notebookokkal, 2 az 1-ben készülékekkel és táblagépekkel az átlagfelhasználók mellett azon szűkebb vásárlói csoportok igényei is kielégíthetők, akik olykor 1-2 kiemelt jellemző – pl. grafikus teljesítmény, ultramobilitás – mentén választanak.

Milyen funkcióra van szüksége? Melyik ASUS termékcsalád a megfelelő választás?
Notebook Prémium kialakítású laptop ASUS ZenBook™ sorozat
Multimédiás felhasználásra kialakított, nagy teljesítményű laptop ASUS N sorozat
Gamer felhasználásra kialakított, nagy teljesítményű laptop ASUS G sorozat
Átlagfelhasználásra szánt laptop ASUS K, S, X sorozat
Átlagfelhasználásra szánt belépő szintű laptop ASUS EeeBook
Üzleti felhasználásra kialakított laptop ASUSPRO B és P sorozat
2 az 1-ben készülék Átlagos felhasználásra szánt átalakítható laptop és tablet egyben ASUS Transformer Book sorozat
Prémium kialakítású átalakítható laptop és tablet egyben ASUS Transformer Book Chi sorozat
Laptop és tablet egyben, 360°-ban kiforgatható kijlezővel ASUS Transformer Book Flip sorozat
Tablet Androidos tablet átlagos és multimédiás használatra ASUS ZenPad™ sorozat

Az ASUS Bizalom program részleteiről és feltételeiről a www.asusbizalom.hu weboldalon tájékozódhatnak a felhasználók.