TechAddikt Hardver ADATA Az ADATA bejelentette ipari minőségű DDR5 R-DIMM memóriamoduljainak megjelenését

Az ADATA bejelentette ipari minőségű DDR5 R-DIMM memóriamoduljainak megjelenését

Az ADATA bejelentette az R-DIMM DDR5 memóriamoduljainak megjelenését. Ez teljessé teszi a gyártó ipari minősítéssel rendelkező DDR5 kínálatát, beleértve az U-DIMM, a SO-DIMM és az új R-DIMM modulokat, amelyek a legújabb 12. generációs Intel processzorokhoz és a DDR5-platformokhoz lettek tervezve.

Támogatja az ipari alkalmazásokat

Az ADATA ipari minősítéssel rendelkező R-DIMM DDR5 memóriamodulok számos alkalmazás támogatására alkalmasak, beleértve az 5G backhaul berendezésekben, az AIoT-készülékekben, a nagy teljesítményű számítástechnikai eszközökben, szerverekben, adatközpontokban, peremszámítógépekben, a hálózati rendszerekben, valamint felügyeleti- és más berendezésekben történő használatot. A DDR5 elterjedése 2026-ra várhatóan a globális memóriapiac 90%-át fogja lefedni, az ADATA DDR5 memóriája pedig készen áll a megbízható, nagy sávszélességű memóriamodulok iránti növekvő kereslet támogatására.

Gyors, hatékony, akár 32 GB-os kapacitás

Az ADATA ipari minőségű R-DIMM DDR5 memóriamodulok eredeti Samsung IC-ket használnak, továbbá 16 GB-os és 32 GB-os kapacitással érhetők el. A DDR5 a DDR4-hez képest kétszer nagyobb sávszélességet garantál 4800 MT/s adatátviteli sebesség mellett, miközben alacsony, 1,1 V-os feszültséggel működik a jobb energiahatékonyság elérése érdekében. 

Az ADATA ipari minőségű DDR5 memóriamodulok integrált feszültségvezérlő IC-kkel (PMIC) rendelkeznek, amelyek javítják az energiagazdálkodást és stabilabb tápellátást biztosítanak. A DDR5 IC-k mindemellett beépített ECC-vel érkeznek, továbbá a modulokat hőérzékelőkkel is felszerelték, ezzel garantálva a kimagasló működési megbízhatóságot.

Kiváló megbízhatóság

Az ADATA ipari DDR5 memóriamodulok nyákján aranyozott érintkezőpontokat találhatunk a jobb jelátvitel érdekében, valamint kén elleni védelemmel és konformális bevonattal is ellátták őket, hogy jobban ellenálljanak a szennyeződésnek, a pornak és nedvességnek a hosszú távú megbízhatóság érdekében.

Ügyfélközpontú megközelítés

Az ADATA az ipari DDR5 memóriamoduljait mindemellett akár olyan technológiákkal is testre szabhatja, mint az ECC-támogatás, a VLP DIMM és a szélsőséges hőmérsékleti viszonyok közötti működés, hogy ezzel is megfeleljenek a különböző alkalmazások változatos igényeinek.

Ha szeretnél többet is megtudni a termékek elérhetőségéről és az árazásukról, kérjük, fordulj az ADATA helyi képviseletéhez, vagy látogass el az industrial.adata.com oldalra.

Az ADATA-ról – A jövő innovációja 

Az ADATA Technology a világ második legnagyobb DRAM- és SSD-meghajtó gyártója, amely Tajvan 25 legbefolyásosabb nemzetközi márkája közé tartozik. Az ADATA fő termékei között megtalálhatóak a memória modulok, az USB pendrive-ok, a memóriakártyák, az SSD-meghajtók, a hordozható merevlemezek és a gamer perifériák is. Az ADATA ipari és kereskedelmi felhasználásra szánt elektromos járműveket és AI AMR robotok gyártásával is foglalkozik. Az ADATA termékeit több nemzetközi elismerésben is részesítették az évek során, beleértve az iF Design, a Red Dot Design és a Taiwan Excellence díjakat. Az ADATA további kitüntetésekben részesült a munkavállalók jóléte és a vállalati társadalmi felelősségvállalás iránti elkötelezettsége miatt, beleértve a ’Kiváló munkahely®’ minősítést, továbbá beválasztották a ’Legjobb Kína Területén Található Munkahelyek™’ közé, valamint ’Legjobb Felelősségteljes Ázsiai Nagyvállalat’ és ’Ázsia egyik Legjobb Munkahelye’ díjjal is elismerték.  A kolibri az ADATA kabalája. amely a vállalat mozgékonyságát és hatékonyságát, valamint az innováció iránti törekvéseit és elkötelezettségét jelképezi, hogy mindezeket felhasználva egy színesebb és intelligensebb életet teremtsenek az emberek számára. További információért látogass el a www.adata.com oldalra!

Előző cikkA Ford adatmegosztó és autóipari kezdeményezésekhez csatlakozik, hogy beszállítói láncát átláthatóbbá és fenntarthatóbbá alakítsa
Következő cikkTeljesen átdolgozza fedélzeti infotainment-rendszereit a Toyota-csoport