TechAddikt Hardver ADATA PS5 kompatibilisak az ADATA és XPG M.2 SSD-k

PS5 kompatibilisak az ADATA és XPG M.2 SSD-k

Az ADATA örömmel jelentette be, hogy két SSD tárolója – az XPG S70 BLADE és a vadonatúj ADATA LEGEND 840 – is teljesen kompatibilis a PS5-tel. Az SSD-k kompatibilitását az ADATA a közelmúltban a kutatóhelyiségeiben végzett tesztelések során erősítette meg.

A kiváló teljesítménnyel, a hatékony hővezetést biztosító hűtőbordákkal és az akár 2 TB-os kapacitással rendelkező SSD-k nagyszerű lehetőséget kínálnak a PS5 felhasználók számára, hogy kiegészítsék a PS5 integrált tárhelyét vagy költséghatékony módon helyettesítsék a meghibásodott belső adattárolót. Mindkét SSD különböző lehetőségeket kínál a PS5 felhasználók számára az ár, a teljesítmény és a kapacitás tekintetében, hogy megfeleljenek az egyéni igényeknek.

XPG GAMMIX S70 BLADE M.2 2280 SSD

A legújabb PCIe Gen4 interfésszel a GAMMIX S70 BLADE M.2 2280 SSD akár 7400 és 6800 MB/s-os olvasási és írási sebességgel rendelkezik, hogy segítse a játékosokat a virtuális csataterek teljes uralmának átvételében. (További információ a PS5 kompatibilitásról itt olvasható). A masszív, magas hőmérsékletnek ellenálló alumínium hűtőbordával felszerelt GAMMIX S70 BLADE hatékonyan hőelvezetést biztosít, amely akár 20 százalékkal is képes csökkenteni a működési hőmérsékletet. Tudj meg többet

ADATA LEGEND 840 M.2 2280 SSD

A LEGEND 840 az ADATA egyik legújabb SSD-je. A PCIe Gen4 x4 és NVMe 1.4 segítségével akár 5000 és 4500 MB/s olvasási és írási sebességet biztosít a zavartalan játékélmény és a gyors betöltés érdekében. A LEGEND 840 egyaránt rendelkezik SLC gyorsítótárral és HMB technológiával (Host Memory Buffer) is.

Előző cikkA Thermaltake hűtési megoldásai támogatják az Intel LGA1700 socketet
Következő cikkA BenQ az Inspired by Nature pályázaton keresztül támogatja a One Tree Planted kezdeményezést