TechAddikt Hírek Az ADATA bemutatta a legújabb ipari-szintű tároló egységeit és DDR4 memóriáját a...

Az ADATA bemutatta a legújabb ipari-szintű tároló egységeit és DDR4 memóriáját a 2019-es Védelmi- és biztonsági készülékek nemzetközi kiállításán

Az ADATA részt vett a világ vezető védelmi és biztonsági eseményén, a 2019-es Védelmi- és Biztonsági Készülékek Nemzetközi Kiállításán (DSEI). Az eseményt 2019. szeptember 10. és 13. között rendezték meg az ExCel London rendezvényközpontban. Az ADATA a legújabb SSD meghajtóit, a beágyazott tároló termékeit és az új nagysebességű DDR4 2666 memória moduljait mutatta be a kiállításon.

Az adatok biztonságos és bizalmas kezelése

Egy olyan korszakban, ahol a kommunikáció és a hálózatvédelem kéz-a-kézben járnak, az adatvédelem minden eddiginél nagyobb figyelmet érdemel. Ennek eredményeként az ADATA ipari-szintű megoldásai olyan biztonsági funkciókat tartalmaznak, mint az írásvédelem, amely biztosítja, hogy az adatok ne kerüljenek véletlenül felülírásra, valamint a gyors és biztonságos törlés, amely véglegesen törli az adatokat, ezzel megakadályozva az adatlopás kockázatát. Az ADATA megoldásai ezenfelül AES és TCG Opal titkosítással is rendelkeznek, melyekkel biztonságban tarthatod az adataid a kíváncsi szempároktól. Váratlan áramszünet esetén az áramkimaradás-védelem (PLP) megvédi adatidat az esetleges adatvesztéstől. Ezek a technológiák elengedhetetlenek a szerverek, adatközpontok, térfigyelő rendszerek és hálózati számára, amelyek nagy mennyiségű adatot tárolnak és dolgoznak fel hosszú időn keresztül.

Nagyobb kapacitás, továbbfejlesztett tartósság

Azok számára, akik hatékony adatvédelemmel rendelkező eszközöket keresnek, az ADATA olyan megoldásokat kínál, amelyek nagyobb tárhellyel és megnövelt tartóssággal rendelkeznek, ezzel ideális választássá tévő őket biztonsági megfigyelés, arcfelismerés, vagy egyéb más felhasználásmódokhoz. Ezek között olyan SLC, MLC és 3D TLC SSD-k is megtalálhatók, amelyek akár 2TB tárkapacitással is rendelkezhetnek.

Széles hőmérséklet-tartomány és kén kicsapódás csökkentés

A környezeti feltételek romlása mellett a beágyazott rendszereknek egyre nagyobb veszélyekkel kell szembesülniük, beleértve a szennyeződést, a nedvességet és a szélsőséges hőmérsékleteket. Az ADATA számos ipari minőségű adattároló termékében kén mentesítő technológiát alkalmaz, hogy ellensúlyozza az ezüst-szulfid felhalmozódásának káros hatásait. A termékek optimálisan működhetnek széles hőmérséklet-tartományban, -40 °C és +85 °C között. A termékeket kénmentesítési és megbízhatósági vizsgálatnak vetnek alá, amely során az összetevőket magas kéntartalmú, hőmérsékletű és páratartalmú környezetben tesztelik, így erősítve az ASTM B809-95 specifikációnak való megfelelést. Ráadásul az ADATA Conformal Coating használatával, egy polimer fólia bevonatot kapnak a PCB-k különböző elektronikai komponensei, ez pedig védőrétegként szolgál a PCB-khez, megóvva a folyadékoktól, portól és egyéb szennyeződésektől, amelyek korróziót vagy rövidzárlatot okozhatnak.