TechAddikt Hardver ADATA Az ADATA bemutatta az ICFP301, ipari szintű CFexpress memóriakártyáit

Az ADATA bemutatta az ICFP301, ipari szintű CFexpress memóriakártyáit

Az ADATA Technology bejelentette az új, ADATA ICFP301 ipari szintű CFexpress memóriakártyáját, amely egy kompakt és nagy teljesítményű, intelligens alkalmazásokhoz, például automatizáláshoz, HPC-hez (nagy sebességű számítás), AI mély-tanuláshoz és intelligens képelemzéshez készített tárolómegoldás.

A PCIe Gen3x2 interfésznek köszönhetően kompatibilis az NVMe 1.3-mal, az olvasási és írási sebessége pedig elérheti az akár 1600/1200MB/s-ot. A változó hőmérsékleti tartomány között is (-40°C és + 85°C között) működőképes 3D TLC NAND Flash memória használatával a memóriakártya optimális teljesítménnyel működik zord körülmények között is a hosszabb élettartam érdekében. Ezenkívül támogatja az LDPC ECC motort a hibák automatikus észleléséhez és javításához; a Wear Leveling technológiát, amely az adatok egyenletes írásáért felel az összes szektorban a hosszabb élettartam biztosításához; valamint az AES 256 titkosítást és a TCG Opal-t a fokozott adatbiztonság érdekében. A memóriakártya továbbá 3000 P/E ciklusú besorolással rendelkezik a maximális tartósság és megbízhatóság érdekében.

Ha többet szeretnél tudni az egyes piacok elérhetőségéről és árairól, kérjük, fordulj a legközelebbi ADATA irodához az industrial.adata.com weboldalon.  ​​​​​​​