TechAddikt Hardver AOC Az AOC gaming monitorai igazán remek karácsonyi ajándékok lehetnek

Az AOC gaming monitorai igazán remek karácsonyi ajándékok lehetnek

Az AOC bemutatta az egyik legjobb karácsonyi ajándékötletet szerettei és saját maga számára: egy vadonatúj gaming monitort!

A közelgő ünnepi időszakra tekintettel az AAA játékcímek kezdik elárasztani a virtuális és fizikai polcokat az üzletekben. Elérkezett a megfelelő idő arra, hogy a játékok élvezetéhez beszerezzük a legújabb AOC gaming monitorokat is. A nemrég bemutatott G1 sorozat lehet a legnagyobb durranás: Vonzó, ívelt formatervezés, 144 Hz-es frissítési ráta, 1 ms MPRT (Moving Picture Response Time) válaszidő és három képernyőméret, melyek közül mindenki kiválaszthatja a neki megfelelőt,: 24 hüvelyk (59,9 cm), 27 hüvelyk (68,6 cm) és 31,5 hüvelyk (80 cm).

A sok régen áhított AAA játék megjelenésének és a gaming állomások modernizálását célzó számos felszerelésnek és ajánlatnak köszönhetően a téli időszak igazi eldorádó a számítógépes játékok rajongói számára. Egyben a legjobb időszak arra, hogy játékostársainkat is meglepjük a tökéletes ajándékkal.

Az egyik legmegfelelőbb társ a hosszú téli játékokhoz az AOC valamelyik ívelt gaming képernyője, ultra-keskeny kávával, a gémerek által közkedvelt felszereltséggel, benne FreeSync támogatással, 144 Hz frissítési rátával, 1 ms MPRT válaszidővel és állítható magasságú, ergonomikus lábazattal.

A gémerek gyakran elfelejtik hogy az immerzió, a pontosság és a játékélmény tekintetében mekkora különbség van a gaming monitorok között, ezért az AOC elmagyarázza, hogy miért számít ez és hogy miért a G1 sorozat monitorjai jelentik a tökéletes megoldást:

· 144 Hz frissítési ráta: A C24G1, C27G1 és C32G1 monitorok a 60 Hz képfrissítési sebességgel rendelkező hagyományos monitorokhoz képest 2,4 x annyi képkockát jelenítenek meg másodpercenként, biztosítva ezáltal a játékkal való „összekapcsoltság érzését“.

· 1 ms MPRT vagy 4 ms GtG: A pixelek áttűnési időit állító 4 különböző pixel felülvezérlési beállítás mellett a gémerek bekapcsolhatják az MBR (mozgási elmosódás csökkentés) funkciót is, amelynél a képfrissítési sebességgel szinkronban lévő felvillanó háttérvilágítás beállításával optimális egyensúly hozható létre a fényerő és a teljes mértékben reagáló, elmosódásmentes képek között.

· Kontrasztokban gazdag VA panel: A VA (Vertical Alignment = függőleges beigazítású) képernyő egyesíti a TN és az IPS panelek legjobb tulajdonságait, nevezetesen a TN panelek gyors reakcióidejét, az IPS panelek színpontosságát és széles betekintési szögét, valamint mindkettőt meghaladja fantasztikus 3x kontrasztarányával (3000:1 statikus kontrasztarány).

· Ívelt panel (1500R a 24 hüvelykes, 1800R a 27 és a 31,5 hüvelykes monitoroknál): A G1 sorozatba tartozó monitorok görbülete azt az érzetet kelti a felhasználóban, mintha a monitor körül ölelné és a megjelenő kép körbevenné őt. Az ívelt képernyők továbbá bármilyen tartalom esetén a széleken jobb megtekintési élményt kínálnak.

· FreeSync: A változtatható frissítési ráta lehetővé teszi, hogy a monitor összehangolja a frissítési sebességét a grafikai processzorral (AMD GPU támogatás), ezáltal kiküszöböli az akadozásokat és szakadozásokat, valamint a V-Sync aktiválódása által okozott megnövekedett input lag-et.

· Gaming vonatkozású funkciók: A G1 sorozat rengeteg kényelmi funkcióval rendelkezik gémerek számára: Az AOC Game Color funkciójával beállítható a színtelítettségi szint, a Game Mode beállításokkal egyszerűen ki lehet választani előre definiált játékműfajokat, a Dial Point elhelyez egy célkeresztet a képernyőn, a Low Blue Light mód és a Flicker-Free technológia növelik a játékélményt, és így tovább…

Az elszánt esport rajongók számára javasoljuk, hogy tekintsék meg az AOC legújabb speciális monitorát is. Az AOC és a G2 Esports csapat partnerségéből született G2590PX/G2 modell 1920 x 1080 felbontású, 3 oldalon keret nélküli TN panellel, FreeSync támogatással és 1 ms válaszidővel rendelkezik. A G2590PX/G2 gyönyörű kialakítású, magán hordozza a G2 Esports hivatalos szamuráj mintázatát és logóját, egyedülálló dizájnjával pedig remekül mutat a hardcore gémerek asztalain.