TechAddikt Híradástechnika Epson Az Epson SureColor SC-S80610 nyomtató Pantone-tanúsítványt kapott

Az Epson SureColor SC-S80610 nyomtató Pantone-tanúsítványt kapott

Az Epson bejelentette, hogy kreatív kültéri oldószeres nyomtatója, a 10 színes SureColor SC-S80610 nyomtató a Pantone Solid Coated Colours színek 98,2%-át képes reprodukálni a Pantone Matching System-nek megfelelően, a Pantone értékelése és tanúsítványa szerint.

epson-surecolor-sc-s8061-techaddikt

Ez még vonzóbbá teszi a terméket a nyomtatási szolgáltatók, fejlesztők és rendezvényszervezők számára, akik elvárják, hogy a legyártott termékek pontosan megfeleljenek az eredeti alkotásnak.

Krizer Zoltán, az Epson Magyarország termékmenedzsere elmondta: „Mindenki tudja, hogy a Pantone a világ vezető színhelyességi szabványa, ezért kiemelten fontos számunkra, hogy készülékünk 98,2%-os Pantone direktszín pontosságot képes előállítani. Ez hatalmas előnyt biztosít a SC-S80610 nyomtató számára és garanciát jelent a vásárlóknak, hogy a kinyomtatott anyagaik ugyanolyan jól fognak kinézni a valóságban, mint ahogy a számítógép képernyőjén.”

A legújabb duál Epson PrecisionCore TFP nyomtatófejet és az új összetételű UltraChrome GS3 tintát alkalmazó SC-S80610 az Epson csúcsmodellje a kültéri oldószeres nyomtatók között. A készüléket úgy tervezték, hogy nagy nyomtatási sebesség mellett is tartós, magas minőségű nyomatok előállítására legyen alkalmas, valamint a legszigorúbb követelményeket támasztó reklámgrafikai alkalmazásoknak is megfeleljen, illetve olyan speciális esetekre is megoldást kínáljon, amikor rendkívüli minőségre és élénk színekre van szükség.