TechAddikt Hírek Az új kék Nintendo Switch konzol 2021 május 7-én érkezik Európába

Az új kék Nintendo Switch konzol 2021 május 7-én érkezik Európába

A kék színű verzió csatlakozik a már elérhető korall, sárga, szürke és türkiz Nintendo Switch Lite konzolokhoz –kifejezetten kézikonzol módra tervezve.

Minden Nintendo Switch Lite modell kifejezetten kézikonzol módra lett tervezve, hogy bárhová mész, könnyedén magaddal vihesd a játékok széles választékával.

Az egyik ilyen játék a New Pokémon Snap, amiben a játékosok ismeretlen szigNinetek gazdag tájait járva fényképeket készíthetnek Pokémonokról. A Pokémonokat megközelítheted természetes környezetükben, miközben változatos tájakat járhatsz be, mint sűrű dzsungeleket vagy hatalmas sivatagokat, hogy kiderítsd mi áll az Illumina jelenség hátterében. A New Pokémon Snap április 30-án jelenik meg a Nintendo Switch konzolokra.

Egy másik hamarosan érkező Nintendo Switch játék a Miitopia, egy humoros kaland, mely május 21-től less kapható. A Miitopia játékban a játékosok egy vicces kaland főszereplőivé válhatnak a barátaikkal és családtagjaikkal együtt. Könnyedén kioszthatod a szerepeket bárkinek, akinek szeretnéd, ebben a komikus küldetésben, melynek célja, hogy legyőzzétek az arc-lopó Sötét Nagyurat. Ezek a játékok csak egy kis ízelítők a kalandokból, melyek a játékosokra várnak a Nintendo Switch konzolon.

Mint kifejezetten kézikonzol, a Nintendo Switch Lite beépített kontrollerekkel rendelkezik és kisebb és könnyebb a Nintendo Switch konzolnál, de képes lejátszani az összes játékot a Nintendo Switch hatalmas kínálatából, melyek támogatják a kézikonzol módot.