TechAddikt Szoftver Felhasználói Bejelentették a QNAP Browser Station applikációt

Bejelentették a QNAP Browser Station applikációt

A QNAP bejelentette a Browser Station-t. Ez egy olyan alkalmazás, amely segítséget nyújt a felhasználóknak a földrajzi korlátozások és az összetett VPN-beállítások elkerülésében, amikor távolról szeretnének hozzáférni az adatokhoz, melyek ugyanazon a hálózaton vannak, mint a QNAP NAS.

A béta verzió megjelenése óta számos felhasználói visszajelzést érkezett és a hivatalos verzió sok újdonságot tartalmaz, hogy a felhasználói felület még jobb legyen, így kényelmes és biztonságos böngészést kínál a védett adatokhoz való hozzáféréshez.

“Nagyra értékeljük a felhasználók által nyújtott értékes visszajelzéseket, amelyek segítettek javítani a felhasználói igényeknek megfelelő szolgáltatásokat” – nyilatkozta Christine Wang, a QNAP termékmenedzsere, valamint hozzátette: “Ugyancsak sok pozitív választ kaptunk olyan emberektől, akik gyakran utaznak és nagyszerű hallani, hogy a Browser Station segít kényelmesen internetezni és hozzáférni a távoli adatokhoz.”

A Browser Station-ben a hasznos weblap-hivatkozások az újonnan megnyitott böngészőkben egy kattintással érhetők el. A Browser Station HTTP vagy SSL kapcsolattal működik. A VPN-védelemmel ellátott titkosított hozzáférés támogatása mellett a Browser Station megkerülheti az IP-blokkolást, hogy a felhasználók távolról hozzáférhessenek a védett adatokhoz, például a cég privát szervereihez.

A Browser Station további hasznos jellemzői: a felhasználók megadhatják a NAS megosztott mappáit a fájlok letöltéséhez (beleértve az e-mail mellékleteket és a webhelyekről származó adatokat); a böngészők jelenlegi állapota megmarad, beleértve a nyitott lapokat, a könyvjelzőket, a böngészési előzményeket stb.

Szólj hozzá!