TechAddikt Hardver Thermaltake Bemutatkoztak a legújabb Thermaltake View 31 TG és View 31 TG RGB...

Bemutatkoztak a legújabb Thermaltake View 31 TG és View 31 TG RGB közepes toronyházak

A Thermaltake bejelentette az edzett üvegű oldallapokkal készülő ATX méretű a View 31 TG és View 31 TG RGB számítógépház termékcsaládjait.

A View 31 TG 2 előtelepített Riing 14 Blue LED ventilátorral, a View 31 TG RGB pedig három Riing 14 RGB LED ventilátorral érkezik, melyeknél 256 szín közül választhatjuk ki a számunkra legjobban tetszőt. Természetesen a ventilátorok kiváló hűtési teljesítményt is biztosítanak. A View 31 TG termékcsalád mindkét oldallapja edzett üvegből készült, ezért a maximális betekintést nyújtja a házba, a Riing 14 LED ventilátorok pedig még szebbé teszik az amúgy is lenyűgöző élményt.

Mindkét termékcsalád eszköz nélkül szerelhető 3.5”-os meghajtóhelyekkel, moduláris kialakítással a lehető legnagyobb tárolási kapacitást és a legjobb vízhűtés elhelyezést biztosítja. A mágneses porszűrő a ház alján és a tetején is kiválóan szűri ki a porszemeket. A View 31 TG termékek páratlan bővíthetőségével a high-end konfigurációk és a vízhűtésű rendszerek számára a legjobb választás az elegáns kivitel és a fejlett funkciók mellett.

Előző cikkItt az új ASRock DeskMini GTX/RX termékcsalád
Következő cikkÚj Philips monitor-innovációk érkeznek hamarosan