TechAddikt Hardver Philips Új Philips monitor-innovációk érkeznek hamarosan

Új Philips monitor-innovációk érkeznek hamarosan

A ragyogó színek, fantasztikus felbontás és innovatív technológia iránt elkötelezett MMD vezető technológiai vállalat, amely a Philips Monitors márka licencpartnere, az 2017-es ISE látogatói számára egyedülálló találkozási lehetőséget biztosít olyan innovatív kijelzők megismerésére, melyek könnyebbé és termelékenyebbé teszik a munka világát.

Az ISE (Integrated Systems Europe), a világ legnagyobb AV rendszerintegrációs showja, amely 2017. február 7-10. között kerül megrendezésre az Amsterdam RAI Kiállítási és Kongresszusi Központban. Az MMD a Philips 10-K136 standján állít ki.

 

Minimál megjelenés tisztán gondolkodók számra: a kiállításon bemutatásra kerülő termékek egyike a 24 hüvelykes Moda formatervezésű kijelző. A 245C7QJSB kijelző nem csak a Philips Monitors által valaha gyártott legvékonyabb modell, de három oldalon keret nélküli megjelenésével tökéletesen belesimul a környezetbe, minimalizálja a figyelemelterelést és maximalizálja a koncentrációt. Az Ultra Wide Color (ultra széles színtartományú) technológiával a felhasználó a szélesebb színtartomány révén még ragyogóbb képekben gyönyörködhet. A Philips Monitors olyan innovációi, mint a Flicker-Free (stabilabb kép fényerőszabályozással) a SmartContrast és a SmartImage (melyek a megjelenített tartalomnak megfelelően automatikusan szabályozzák a beállításokat) technológiák együttműködve dolgoznak azért, hogy a munkaidő még termelékenyebb legyen.

Precíz képmegjelenítés az Ultra Wide Color és UltraClear technológiákkal: A nagyméretű 31,5 hüvelykes 328P6VJEB kijelző nagy teret kínál a felhasználónak a munkához és az élénk, részletgazdag, ultra-nagy felbontású kép élvezetéhez. A kijelző elegyíti az UltraClear 4K felbontást az Ultra Wide Color technológia extra széles színspektrumával és a továbbfejlesztett Vertical Alignment (VA) technológia által biztosított szuper nagy kontraszttal. A sokoldalú MultiView csatlakoztathatóság és a nagyfelbontású 4K kép- és hanganyagok streamelésére alkalmas SmartConnect funkciókkal a termék könnyen csatlakoztatható egyszerre akár négy adatforráshoz is.

A legnagyobb 4K ívelt monitor a piacon: A show forgatagából kiszakadni kívánó látogatóknak érdemes megtekinteni a 40 hüvelyk képátlójú BDM4037UW Brilliance Curved kijelzőt. A monitor finoman körbefonja a felhasználó látóterét, személyesebbé téve a teret ezáltal, így a néző jobban el tud merülni a képernyőn feltáruló látványban és nem vonja el a figyelmét a környezet (például egy nyüzsgő iroda). CrystalClear 4K UHD felbontásával (3840 x 2160) és széles látószögével a kijelző életre kelti a képeket és a grafikákat. A látványt a beépített hangszórók kiváló hangminősége egészíti ki.

Előugró webkamerával rendelkező kijelző: A 27 hüvelyk képátlójú 272B7QPTKEB Quad HD felbontású kijelző megnehezíti a kamerahekkerek dolgát, így jelentősen növeli az irodai biztonságot. A kijelző olyan webkamerával rendelkezik, mely szükség esetén előugrik, egyéb esetben pedig rejtett helyzetben található a kijelző készülékházában – zárva tartva ezáltal a kémkedési kiskapukat. Az energiafogyasztás minimálisra csökkentése érdekében (akár 80%-os energia megtakarítás is lehetséges) a kijelző Philips PowerSensor technológiával rendelkezik, mely érzékeli hogy van-e valaki a monitor közelben és ha a felhasználó ellép a kijelzőtől, automatikusan csökkenti a képernyő fényerejét.

Egykábeles csatlakoztatás: A professzionális szintű csatlakoztathatóság érdekében az MMD a legújabb generációs USB-C dokkolási funkcióval szerelte fel a 25 hüvelyk képátlójú 258B6QUEB kijelzőjét. A kijelző egy kábellel működő egyszerű csatlakoztatása lehetővé teszi a felhasználó számára, hogy bármely C-típusú USB csatlakozóval kompatibilis laptophoz dokkolóállomásként használja a monitort. A monitor egyetlen kábelen keresztül kapja a video-és audio jeleket és ezzel párhuzamosan tölti a csatlakoztatott laptopot. Ugyanannak az USB-C kábel csatlakozásnak köszönhetően az összes periféria csatlakoztatható a monitorhoz és használható a laptoppal.

Szólj hozzá!