TechAddikt Hardver QNAP Bemutatták a QNAP QTS 4.4.1 béta 3 verzióját

Bemutatták a QNAP QTS 4.4.1 béta 3 verzióját

A QNAP bemutatta a QTS 4.4.1 harmadik bétáját, az elismert QNAP NAS operációs rendszer legújabb verzióját.

A QNAP NAS felhasználók már letölthetik a QTS 4.4.1 harmadik béta frissítést. A QNAP kéri a felhasználókat, hogy csatlakozzanak a Béta Programhoz és visszajelzésükkel segítsék a QTS fejlesztését, hogy a QNAP még átfogóbb és biztonságosabb felhasználói élményt nyújthasson részükre.

A várva várt VJBOD Cloud, a blokk alapú felhőtárolási szolgáltatás már elérhető a QTS 4.4.1 harmadik béta verziójában. A VJBOD Cloud lehetővé teszi a felhőtároló-helyek leképezését egy QNAP NAS-ra blokk alapú felhőkötetként, amely biztonságos és skálázható módszert biztosít a helyi alkalmazásadatok, felhasználói adatok tárolására vagy a biztonsági mentések végrehajtására. A helyi gyorsítótár segítségével alacsony késleltetésű hozzáférést biztosít a felhőben tárolt adatokhoz. A VJBOD Cloud 10 felhőobjektum tárolási szolgáltatást is támogat (beleértve az Amazon S3®-at, a Google Cloud™ -ot és az Azure®-t). A VJBOD Cloud felhőtárólási és helyi gyorsítótár funkciói által a felhasználók közel LAN hozzáférési sebességet érhetnek el a felhőadatokhoz való hozzáférés során.

A VJBOD Cloud mellett, a QNAP NAS támogatja a CacheMount fájl alapú felhő tárolási szolgáltatást, amely lehetővé teszi a helyi gyorsítótárazást a csatlakoztatott felhőtároló számára, átfogó hibrid-felhő élményt nyújtva, a sokoldalú használatjoz. A CacheMount helyettesíti a Remote Station funkciót a File Station-ben, valamint elősegíti a Cloud Drive-hoz történő csatlakozást. A távfelügyeleti szolgáltatások használatához a felhasználóknak telepíteniük kell a CacheMount alkalmazást az App Centerben.

A QTS 4.4.1 béta 3 további fontos új funkciói és fejlesztései:

Multimedia Console egyesíti a QTS multimédiás appokat egy alkalmazásba, így azok könnyebben és központilag kezelhetők. A Multimedia Console támogatja a Qsirch funkciót a fejlett fotó indexeléshez, valamint lehetővé teszi a CacheMount megosztott mappa konfigurálását, mint egy háttér-átkódolási mappaként.
A File Station integrálja a Microsoft® Office Online rendszert, így a felhasználók megtekinthetik és szerkeszthetik a NAS-on tárolt Word, Excel és PowerPoint fájlokat. A File Station jelenleg is támogatja a CloudConvertet az Apple® iWork fájlformátumok Microsoft Office fájlformátumokra való konvertálására.

A felhasználók létrehozhatják és központilag kezelhetik a VJBOD Cloud köteteiket a Storage and Snapshots programban, valamint a Resource Monitor segítségével figyelemmel kísérhetik azokat.