TechAddikt Mobileszköz Nokia Nokia 220 4G: kívül klasszikus, belül modern

Nokia 220 4G: kívül klasszikus, belül modern

A HMD Global bemutatta a Nokia 220 4G-t, a nyomógombos készülékek családjának legújabb tagját.

A Nokia 220 4G LTE hálózatokon* keresztül támogatja a HD hanghívásokat, illetve lehetővé teszi az internetes böngészést, és különböző tartalmak, állapotfrissítések megosztását a barátokkal és a családtagokkal a közösségi médián. Az új készülék hozza a Nokia telefonoktól elvárt minőséget, valamint minden megtalálható benne, amire szükség lehet, beleértve a játékokat és a fülhallgató nélkül is működő rádiót. Mindez egy tartós, színes polikarbonát készülékházban, a már jól ismert, klasszikus Nokia stílusban.

“Mivel számos piac áll át a 2G-ről a 4G-re, mint vezető márkának, nekünk is felelősségünk van abban, hogy az átállást megkönnyítsük a felhasználóink számára, akik így továbbra is élvezhetik a Nokia telefonok nyújtotta előnyöket. A Nokia 220 4G garantálja a márkától elvárt minőséget és megbízhatóságot. Az új modell sikerének kulcsát abban látjuk, hogy a hagyományos mobiltelefon funkciókat kiegészítettük többek között a jobb minőségű, 4G-n keresztüli hívásokkal. Természetesen a felhasználók által elvárt összes lényeges elem megtalálható, köztük a netes böngészés, a Facebook, a hosszú élettartamú akkumulátor, illetve egy játékgyűjtemény, a Nokia rajongók örök kedvencével, a Snake játékkal. Mindez egy kisméretű, tartós készülékházban, amelyet mindennapi használatra terveztünk” – nyilatkozta Juho Sarvikas, a HMD Global termékekért felelős vezetője.

A Nokia 220 4G ismerős, mégis modern dizájnját erős, anyagában színezett polikarbonát burkolat védi. Ennek köszönhetően a telefon még a hétköznapok potenciális balesetei mellett is jól néz majd ki. A klasszikus, kontúrral ellátott dizájnú készülék tökéletesen illik a kézbe.

A Nokia 220 4G a mindennapos igények kiszolgálása és a klasszikus Snake játék mellett, olyan próbaverziós játékokkal érkezik, mint a Ninja Up, a Sky Gift, a Nitro Racing és a Tetris. Sőt, fülhallgató nélkül használható rádióval is felszereltük. A hosszan tartó akkumulátor révén zavartalanul élvezhető a böngészés, a játékok, vagy éppen a többórás hívásmaratonok.

A Nokia 220 4G hazánkba fekete színben érkezik majd szeptember végén.