TechAddikt Hardver AOC CeBIT 2017: az AOC újdonságai

CeBIT 2017: az AOC újdonságai

MEGOSZTÁS

Az idei, 2017-es hannoveri CeBIT-rendezvényen az AOC jelenleg legkiemelkedőbb termékeit tekinthetjük meg a Planet Reseller IT-viszonteladójánál (15-ös csarnok, D40-es stand) 2017. március 20-a és 24-e között.

A videojátékok rajongói, valaminta B2C- és B2B-felhasználók számos monitort tekinthetnek meg, többek között az AGON prémium gaming monitorsorozat legújabb tagjait, az ívelt AGON AG352QCX modellt, valamint az ultravékony, mind a négy oldalán káva nélküli AOC Q2781PQ modellt. A szerte a világból több mint 200 000 látogatót vonzó CeBIT a legnagyobb számítógépes és IT-kiállítás, amely minden évben új technológiai trendeket állít fel, és vadonatúj termékeket mutat be a látogatóknak. Az elmúlt években az AOC kiváló minőségű monitorokat mutatott be a kiállításon a szakmabeliek, videojátékosok, otthoni felhasználók és egyéb célcsoportok számára. Vessünk egy pillantást az AOC azon innovációira, amelyeket az idei CeBIT-en mutat be.

A nemrég megjelent AGON AG352QCX modell az AOC népszerű AGON-sorozatának egyik legújabb prémium gaming monitora. Rendkívül kicsi, 2000 mm-es görbületi sugarának és ultraszéles 21:9-es képarányának köszönhetően az ívelt, 35 hüvelykes (88,9 cm) monitor növeli a mélységérzékelést és tágítja a látómezőt, lenyűgöző képélményt lehetővé téve játék közben. 200 Hz-es képfrissítési aránya és az Adaptive-Sync technológia kiküszöböli a mozgási elmosódásokat és a képtörést. Az AOC Low Input Lag Mode és az AOC Shadow Control funkciók további előnyöket nyújtva teszik még jobbá a játékélményt.

Az időtlen, szemet gyönyörködtető modell: ultravékony, káva nélküli AOC Q2781PQ
Ultravékony kialakításával és aszimmetrikus lábazatával, a 27 hüvelykes (68,6 cm) AOC Q2781PQ egyértelműen az idei CeBIT-kiállítás egyik legstílusosabb monitora lesz. A monitor jellegzetessége, hogy mind a négy oldalán káva nélküli. Az elegáns kivitelezés mellett az AH-IPS panel széles, 178°-os betekintési szöget tesz lehetővé, a 100%-os sRGB színtérlefedettség pedig ragyogó színeket, és magas színegyenletességet biztosít minden szögből. A monitor QHD felbontása (2560 x 1440 képpont) éles és részletgazdag látványt biztosít.

A 23,8 (60,4 cm) hüvelykes AOC I2475PXQU ragyogó színeket és élénk képeket nyújt, mindeközben pedig rendkívül energiahatékony, eleget téve az Energy Star 7.0 és az EPEAT Gold fenntarthatósági tanúsítványok szigorú feltételeinek. A kijelző kiváló minőségű IPS-panellel, széles betekintési szöggel és Full HD-felbontással rendelkezik, amelyek a monitort ideálissá teszik az irodai alkalmazások egyedüli vagy csapatban történő megtekintésére. A felhasználók ezenkívül az átfogó ergonómiai funkciókat is élvezhetik, mint például a személyes igényeknek megfelelően állítható magasság, billenthetőség és forgathatóság. A monitor kiterjedt csatlakozási lehetőségekkel rendelkezik, köztük DisplayPorttal és 3.0-ás USB-porttal, amely lehetővé teszi az irodai felhasználók számára a különböző bemeneti forrásokhoz és USB-eszközökhöz történő gyors csatlakozást.

Az U3277PWQU 4K felbontású, 3840 x 2160 képpontos UHD kijelzője kiemelkedő színreprodukciót tesz lehetővé. 31,5 hüvelykes (80 cm) AMVA-panelje és 16:9-es képaránya több mint 1 milliárd színt tartalmaz, színtartománya pedig 100% sRGB és 95% NTSC. A számos ergonómiai funkcióval ellátott monitor lehetővé teszi a magasság, a dőlésszög és az elforgatás beállítását, a villódzásmentes Flicker-Free technológia pedig csökkenti a szemfáradtságot, így tökéletes eszközzé téve a képernyőt a hosszú munkanapokra. A nagy U3277PWQU PiP és PbP módban is használható, amely több adatforrás egyszerre történő megjelenítését teszi lehetővé egyetlen képernyőn. A széles betekintési szög, a jó színegyenletesség és a bemenetek változatossága ideálissá teszi a monitort a professzionális használatra. A rövid, 4 ms-os válaszidő a 4K-s szórakoztató tartalmak megtekintését is élvezhetővé teszi.

A 25 hüvelykes (63,5 cm) AOC Q2577PWQ QHD-felbontású, 2560 x 1440 képpontos IPS-panellel rendelkezik. Az IPS-technológia akár 178°/178°-os, széles betekintési szöget, valamint magas kontrasztarányt és színpontosságot tesz lehetővé. Ez a monitor nemcsak a tervezők, képszerkesztők és egyéb szakmabeliek ideális munkaeszköze, hanem az otthoni felhasználóknak is megfelelő választás. 5 ms-os válaszideje a videojátékosok és a filmrajongók igényeit is kielégíti. A beépített 3 W hangszórók feleslegessé teszik a külső audioberendezések használatát. Az ergonómiai beállítási lehetőségek és a szemkímélő, villódzásmentes Flicker-Free technológia egészségtudatos választás, ha hosszú órákat tölt a képernyő előtt. Az Eco mód és az e-Saver funkció csökkenti az ökológiai lábnyomot is.
Az AOC termékeit a CeBIT-kiállításon a Planet Reseller IT-viszonteladójánál találja: D40-es stand, 15-ös csarnok. A kiállítás 2017. március 20-a és 24-e között látogatható.

Szólj hozzá!