TechAddikt Hardver ADATA Új külső 3D NAND SSD meghajtó érkezett, itt az ADATA SD600

Új külső 3D NAND SSD meghajtó érkezett, itt az ADATA SD600

Az ADATA bemutatta az SD600 külső SSD-jét, ami 3D TLC NAND chipekre épül és elérhető 256GB, valamint 512GB méretben.

A meghajtók elérhetik a 440MB/s olvasási- és 430MB/s írási sebességet, így könnyen felülmúlják a külső winchestereket. Mindössze 90g a kényelmes hordozhatóságért és meghajtóprogram nélkül működik Windows PC, Xbox One, PS4 és Android eszközökkel egyaránt. Az SD600 elérhető teljesen fekete és vörös-fekete színekben, valamit ütésálló és sportos tokozásával az aktív életmódot kedvelők kedvence lesz.

A külső tárolóeszköz, mely egyben teljesítménynövelő is

Az sportos kinézet mellett az SD600 440MB/s olvasási-, és 430MB/s írási sebességre képes. Még a legjobb körülmények között sem tudnak ennek a teljesítménynek a közelébe kerülni a belső mechanikus winchesterek. Nagyjából négyszer gyorsabbak, mint a merevlemezek, az SD600 betöltési ideje sokkal rövidebb, így végeredményképpen jobb és simább játék- és alkalmazásteljesítményünk lesz, amikor gyors teljesítmény elengedhetetlen.

Új generációs architektúra

Az SD600 a 3D TLC NAND Flash technológiát rejti magában. Az ADATA és az egész iparág már a 3D technológiájú chipek felé tart, mivel azok nagyobb sűrűségűek, megbízhatóbbak és hosszabb élettartamúak, mint a régebbi 2D technológiára épülő társaik. Az SD600 elérhető 256GB és 512GB kapacitással.

Sprinteléshez és maratonhoz egyaránt

Köszönhetően a nagy teljesítményű DRAM és SLC gyorsítótárazás integrációjának, az SD600 nem lassítja le az adatkommunikációt még a nagy terhelésnél vagy az óriásfájloknál sem. Az SLC cache különösen érdekes, hiszen lehetővé teszi, hogy a meghajtó egy része pSLC (pseudo single-level cell) módban üzemeljen, ami nagyon hasznos a magas prioritású műveletek kezelésére.

Egyszerű hordozhatóság és kompatibilitás

A stílusos és sportos SD600 mindössze 90g, ami még az átlagos meghajtók súlyának is fele. Egyszerűen csak vágjuk zsebre, dobjuk bele hátizsákunkba anélkül, hogy aggódjunk miatta. Használjuk ki az USB 3.1 csatlakozását, az SD600 teljesen driver mentes, kompatibilis Windows asztali és laptop gépekkel, Xbox One, PS4 és Android eszközökkel. Ütésálló anyagból készült, cseppálló – az aktív élet szerelmeseinek.

Szólj hozzá!