TechAddikt Hardver Thermaltake CES 2017: bemutatták a Tt eSPORTS MEKA PRO Cherry MX mechanikus gamer...

CES 2017: bemutatták a Tt eSPORTS MEKA PRO Cherry MX mechanikus gamer billentyűzetet

A Tt eSPORTS, bejelentette az új MEKA Pro Cherry MX mechanikus, játékosok számára fejlesztett billentyűzetét Cherry MX kék, piros és barna kapcsolókkal. A Thermaltake a legújabb billentyűzete a 2017-es CES-en, a Venetian Hotel, 2303 Tiziano lakosztályában megtekinthető január 5-től 8-ig.

A MEKA Pro Cherry MX mechanikus billentyűzet kiemelkedő strapabírással és a játékosok számára fejlesztett, számos új funkcióval érkezik. A Cherry MX kapcsolók magas érzékenységűek, több, mint 50 millió kattintást képesek elviselni, valamint egyedi piros megvilágítást és 7 féle fényhatást, valamint 4 (RTS/FPS/MOBA/MMORPG) előre beállított gaming zóna módot is kaptak. 100%-ig visszaadják a játék élményét, nincs reakcióidő, illetve beállíthatunk makrókat is, az egyedi testre szabáshoz.
További információ a Thermaltake 2017-es CES-en történő részvételéről az alábbi, kifejezetten a rendezvényre létrehozott oldalon olvasható:

A MEKA Pro Cherry MX mechanikus gaming billentyűzet, aranyozott érzékelőkkel és a többszöri erőteljes ujjlenyomásnak ellenálló, fémötvözetű rugókkal, pontos és precíz játékélményt biztosít. A magas élettartamú és tartós kapcsolók több, mint 50 millió kattintást szavatolnak.

Tervezésekor, minden egyes billentyű mögé, egyedi világító-diódát terveztek, így a MEKA Pro Cherry MX mechanikus gaming billentyűzet élesebb és fényesebb, ennek köszönhetően pedig jobba látható megvilágítása hozzájárul ahhoz, hogy a játékra tudjunk koncentrálni. Beállíthatjuk a 7 előre programozott fény effektet is: folyamatos, pulzáló, reaktív, fodrozódás- és hullám szerű, szikrázó és be vagy kikapcsolt. A doboz tartalmaz 9 darab piros billentyűzet gombot is, melyet a saját igényeinknek megfelelően cserélhetünk.

A MEKA Pro Cherry MX mechanikus gaming billentyűzet 4 (RTS/FPS/MOBA/MMORPG ) előre konfigurált világítási zónája azt szolgálja, hogy az egyes játékok esetében, csak azok a billentyűk világítsanak, melyekre szükségünk van.

Természetesen nem csak a zónák a fontosak, hanem az is, hogy az egész billentyűzetet a játékos teljes mértékben a saját stílusára tudja szabni. Ezért a MEKA PRO Cherry MX mechanikus gaming billentyűzet olyan makrórögzítést kapott, melynek köszönhetően nincs szükségünk külön szoftver telepítésére, így a lehető leggyorsabban tudjuk átprogramozni az adott gombot.

Több gomb egyszerre történő lenyomásánál nagyon fontos, hogy ne legyen csúszás azok reakcióidejében, valamint, hogy a kombinációnál a lehető leggyorsabban hajtsa végre a játék azt, amit szeretnénk. Egyszerre 6 billentyű és az N-Key támogatott. Továbbá a gyorsgombokkal könnyebben férhetünk hozzá a Windows alkalmazásokhoz, multimédia parancsokhoz, fényeffektekhez és a kombinációkhoz is.